Skip to content
Upcoming

Nieuwe foto’s zijn opgedoken van de Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’

22 juni 2020 17:17
Nieuwe foto’s zijn opgedoken van de Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’

Het is al enige tijd bekend dat Grateful Dead x Nike SB drie iteraties op het Dunk Low hebben gecreëerd. Een gele, een groene en een oranje colorway. Van de laatstgenoemde zijn nieuwe foto’s van opgedoken en die wilde wij natuurlijk graag met jou delen!

Zoals we al zeiden is dit één van de drie colorways van de samenwerking tussen Grateful Dead x Nike SB. De andere twee colorways zijn geel en groen. De eerste beelden van de collab verschenen enkele maanden geleden en tot dusver is er nog steeds geen releasedatum bekend van de opvallende sneakers.

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’ | CJ5378-800

De sneaker heeft een opvallende look gekregen. Dit komt voornamelijk door het bovenwerk dat is verwerkt in een oranje kleur. Daarnaast zijn er ook nog enkele spannende details te vinden. Zo is de Swoosh namelijk fel groen van kleur en zijn er verschillende onderdelen, zoals de toebox, gemaakt van harig materiaal. Zo wordt het “beer” effect versterkt. Daarnaast is er een oranje midsole te vinden onder het bovenwerk en een fel groene outsole.

Helaas is er nog steeds geen releasedatum bekend van de samenwerking. Wel is het bekend dat de sneaker een prijskaartje van zo’n €110,- zal hebben. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.


Grateful Dead Nike SB
Grateful Dead Nike SB
Grateful Dead Nike SB