Skip to content
Upcoming

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low krijgt een Orange Bear colorway

25 mei 2020 16:00
Grateful Dead x Nike SB Dunk Low krijgt een Orange Bear colorway

De afgelopen tijd zijn er al meerdere samenwerkingen verschenen met Nike SB. Zo verschijnt er morgen, dinsdag 26 mei, een samenwerking tussen Ben & Jerry’s en Nike. Maar ook Grateful Dead gaat een eigen Dunk krijgen. Dit is zeker niet de eerste keer dat de Nike SB Dunk Low gebruikt voor nieuwe samenwerkingen. De afgelopen jaren zagen we collabs met Diamond, StrangeLove en nog veel meer De sneaker is dan ook weer razend populair. Zo waren alle laatste Nike SB Dunk Low’s direct uitverkocht!

De nieuwe Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’ wordt een kleurrijke schoen met verschillende belangrijke details. Eentje die je basic outfit helemaal compleet maakt!

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ‘Orange Bear’

Deze sneaker heeft een nogal kleurrijke colorway gekregen. De basiskleur van het bovenwerk is oranje. Deze sneaker beschikt daarbij over een aantal spannende details die het design helemaal compleet maken. Zo heeft de Swoosh een felgroene kleur en wordt deze omlijnd door een zwarte kleur. Echter heeft de Swoosh aan de onderkant ook een soort tanden gekregen. De sneaker maakt gebruik van een gum zool en een witte midsole. Als we kijken naar het bovenwerk zien we dat erop sommige gedeeltes oranje haren zitten bevestigd. Hierin zien we het ‘Orange Bear’ effect terugkomen. Verder zien we in het groen het ‘Nike’ logo gestikt op de heel. Een ander opvallend detail is de tong, hier zit een rits op.

Deze Grateful Dead x Nike SB Dunk Low heeft nog geen releasedatum gekregen. We hopen zo snel mogelijk meer te weten over deze release. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeelding van deze toffe nieuwe colorway.

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low 'Orange Bear'