Skip to content
Newsfeed

GOLF WANG x Converse Chuck 70 ‘Owl’ dropt binnenkort

30 juni 2022 12:30
GOLF WANG x Converse Chuck 70 ‘Owl’ dropt binnenkort

GOLF WANG en Converse komen met een nieuwe colorway van de Chuck 70. De ‘Owl’ heeft een herfstachtige look en heeft, zoals zijn naam al doet vermoeden, prints van een uil op het bovenwerk. De sneaker wordt op 1 juli 2022 gereleased bij Converse en GOLF WANG.

GOLF WANG en Converse zijn geen onbekenden van elkaar. De twee namen hebben in het verleden al verschillende collecties uitgebracht en kwamen eerder in 2022 ook al met een ‘Converse By You’ optie. GOLF WANG, opgericht door rapper en artiest Tyler, The Creator, staat bekend om zijn kleurrijke en opvallende designs.

De ‘Owl’ is hier een goed voorbeeld van. Voor deze GOLF WANG x Converse collab is een lage Chuck 70 gebruikt. De sneaker kleurt off-white en heeft over de gehele upper prints van vallende bladeren en vliegende uilen gekregen. Dit geeft het paartje een herfstachtige uitstraling.

De lichtblauwe details op de middenzool hinten naar het bekende kleurenpalet van Tyler, The Creator. De middenzool kleurt off-white en matcht goed met de upper van het paartje. Het bovenwerk is van canvas. De Chuck 70 ‘Owl’ komt met een paar off-white veters en een paar blauwe veters.

De GOLF WANG x Converse Chuck 70 ‘Owl’ wordt op 1 juli 2022 bij zowel Converse als GOLF WANG gereleased. Houdt onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

GOLF WANG x Converse Chuck 70 Owl
GOLF WANG x Converse Chuck 70 Owl
GOLF WANG x Converse Chuck 70 Owl