Skip to content
Upcoming

G-Dragon neemt opnieuw contact op met Nike voor samenwerking

20 mei 2020 16:21
G-Dragon neemt opnieuw contact op met Nike voor samenwerking

G-Dragon, een Zuid-Koreaanse rapper, maakt opnieuw contact met Nike voor een samenwerking. Zij willen samen een nieuwe PEACEMINUSONE Air force 1 uitbrengen. De officiële afbeeldingen van deze nieuwe Air Force 1 ‘Para-Noise’ moeten nog lekken, maar de kans dat dit een plaatje wordt is natuurlijk ontzettend groot.

De Nike Air Force 1 is al jaren een van de bekendste modellen van Nike. De sneaker is al in ruim 1700 colorways uitgebracht en blijft tot de dag van vandaag een echte klassieker. De Air Force 1 stond zelfs op plek 2 van best verkochte sneakers in Amerika. G-Dragon is een Zuid-Koreaanse rapper, singer-songwriter, platenproducent, ondernemer en modeontwerper, en wordt vaak de ‘King of K-Pop’ genoemd. De twee hebben al eens eerder een samenwerking ondergaan en dat was een groot succes! Daarom kunnen we niet wachten totdat deze nieuwe sneaker uitkomt.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ | Details

De officiële afbeeldingen moeten nog komen, dus dit is slechts een schatting van hoe het paar eruit zal zien. Wat we wel weten is dat deze nieuwe Air Force 1 colorway komt in een zwart met witte kleurencombinatie. Er wordt verwacht dat de sneaker een verwijderbare laag krijgt, die het kunstwerk van G-Dragon zal laten zien. Bovendien heeft het model waarschijnlijk een zwarte tussenzool met witte verfstrepen om de look af te maken.

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker zal releasen. We verwachten dat deze Air Force 1 ‘Para-Noise’ een releasedatum krijgt in de zomer van 2020. Het zal geen goedkope release worden, de verwachting is namelijk dat de sneaker een prijskaartje heeft van €200,00. Om op de hoogte blijven van deze release, kun je onze releasekalender in de gaten houden. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en check hier beneden de schets van de sneaker.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 'Para-Noise'