Skip to content
Upcoming

Forever Bicycle en adidas bundelen krachten

8 januari 2019 11:10
Forever Bicycle en adidas bundelen krachten

Aan het einde van 2018 had de Duitse sportgigant adidas een samenwerking met het High-end Italiaanse fietsmerk Colnago. In 2019 blijft adidas in diezelfde sfeer met een andere collab met een fietsmerk. Dit keer bundelen ze de krachten met ‘Forever Bicycle’ uit Shanghai.

Forever Bicycle staat bekend om hun moderne variant van de traditionele fiets. Deze moderene fiets wordt voornamelijk gebruikt door postbezorgers uit China. Voor deze volgende samenwerking heeft Forever zijn design ethics losgelaten op de traditionele adidas Campus.

Met precies genoeg detail zorgen ze ervoor dat de klassieke look van de Campus niet verloren gaat, stijl is alles. Zo zien we dat het bovenwerk gemaakt is van zwart suede, maar hier blijft het niet bij. Op de zijkant van de hiel zien we een geborduurd fiets beeldmerk, wat representatief staat voor het fietsmerk. Voor het fietsmerk is reflectie (3M) belangrijk. Ze laten deze standaard goed terug komen met reflecterende three stripes en tongue.

De details

Als we wat dieper ingaan op de details zijn we nog niet klaar! Hetzelfde fiets beeldmerk, wat gebruikt wordt op de heel, zien we ook terug in de laces en op de zool in de binnenkant van de sneaker. Om de sneaker af te maken is de tekst ‘Campus’, die normaal te vinden is boven de three stripes, veranderd in ‘Yongjiu’.

Op het eerste gezicht een simpele/cleane sneaker. Als je echter verder kijkt beginnen de details steeds meer naar voren te komen. Al met al dus een erg verfijnd stukje sneaker design!

Ben jij into subtile design en groot fan van deze collab? Grijp dan 19 januari je kans, want deze Forever Bicycle x adidas Campus zullen dan releasen!

m op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Campus x Forever Bicycle

Prijs: €130,-
Stylecode: G27580
Kleur: Core Black/Grey/Crystal White
Releasedatum: 19-01-2019


Forever Bicycle
Forever Bicycle
Forever Bicycle
Forever Bicycle