Skip to content
Upcoming

Krijg 20% korting op vele artikelen bij Foot Locker met de VIP Pass

31 oktober 2019 09:51
Krijg 20% korting op vele artikelen bij Foot Locker met de VIP Pass

Vandaag is er bij Foot Locker een VIP sale van start gegaan, waardoor je 20% korting krijgt op vele producten! Gelukkig zal deze sale niet alleen vandaag zijn. De sale zal namelijk duren tot en met zondag 3 november 2019. Om gebruik van de VIP Pass te maken moet je simpelweg de promo code VIPDEAL20 invullen op footlocker.eu. Dankzij deze VIP Pass profiteer je van korting om sneakers, kleding of stijlvolle accessoires in te slaan voor een mooie prijs.

Twee keer per jaar loopt deze VIP actie van Foot Locker. Op deze manier kan je je goed voorbereiden op, in dit geval, de herfst of winter. Ook kan je een leuk cadeautje kopen voor sinterklaas of kerst voor vrienden of familie. Foot Locker heeft ook nog eens geweldige merken in huis, zoals Nike, Converse of Asics. De actie zal duren vanaf vandaag, 31 oktober 2019 tot en met zondag 3 november 2019. Op deze manier heb jij genoeg tijd om de hele webshop af te speuren en jouw perfecte paartje te scoren! Er zit wel een maximale bestel- of aankoopwaarde waarvoor je jouw VIP bon kan gebruiken, namelijk €500,-. Ook zijn er bepaalde producten uitgesloten van deze kortingsactie.

Om de code te activeren voer je de code VIPDEAL20 in het daarvoor bestemde veld in, om zo bij het betalen de code direct te verzilveren. Ook zal de 20% korting gelijk van je bestelwaarde worden afgetrokken.

Wil jij de voorwaardes lezen zodat jij goed voorbereid bent op de VIP Sale? KLIK HIER om alle voorwaardes te checken. Ook kan je hier alle producten zien die zijn uitgesloten van de actie. Vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneakernieuws!


Footlocker VIP Sale
Footlocker VIP Sale
Images by Footlocker