Skip to content
Brand

Footdistrict viert Air Max Day met de release van de Air Max DN

26 maart 2024 17:17
Footdistrict viert Air Max Day met de release van de Air Max DN

Vandaag is het Air Max Day, een dag die uitgebreid gevierd wordt met unieke releases uit Nikes iconische sneakerlijn. In 2024 staat deze dag in het teken van de release van de Nike Air Max DN. Bij Footdistrict is deze sneaker nu te verkrijgen in twee colorways. Bekijk het hier.

Footdistrict Air Max DN

Het meest recente Nike silhouet, de Air Max DN, is nu te verkrijgen bij Footdistrict. De Spaanse sneaker winkel heeft zich in de afgelopen jaren heeft gepositioneerd als een van de meest toonaangevende stores op het gebied van sneakers en streetwear. De release van de Air Max DN mag dan ook niet aan Footdistrict voorbij gaan.

Nike Air Max DN
Beeld Footdistrict
Nike Air Max DN

De Nike Air Max DN verschijnt in twee colorways; ‘Black’ en ‘Sail’. Het model heeft een modern en ietwat futuristisch design en is de eerste sneaker die Nike’s nieuwste en innovatiefste Dynamic Air (DN) technologie gebruikt. Deze technologie maakt gebruik van dual-pressure Air units die luchtverplaatsing in de zool reguleren.

De zool met vier Air units is ontworpen voor optimaal comfort en maximale teruggave bij elke stap. In een strategische opstelling hebben de twee achterste units een hogere druk (103 kPa) dan de twee voorste bubbels (34 kPa). Maar het is niet alleen de technologie; zoals altijd bij Air Max moest het ontwerp van de schoen opvallend zijn.

Nike Air Max DN
Nike Air Max DN

Het bovenwerk is van hoogwaardig mesh. Over de upper zijn haptische texturen geplaatst die het model een moderne uitstraling geven. Het resultaat is een gedurfd Air Max design dat de toekomst van Nike Air met elke stap opnieuw vormgeeft – Feel (the) Unreal!

The Sneaker Update

In de volgende aflevering van de Sneakerjagers podcast The Sneaker Update recenseren Mats, Lotte en Tommy Triggah de Nike Air Max DN. Nadat ze elk een eigen colorway in ontvangst nemen, bespreken ze hun favoriete kenmerken van het design en vertellen ze meer over de technologieën gebruikt worden in de sneaker.

The Sneaker Update
Foto’s Sneakerjagers
The Sneaker Update

De sneakers uit de podcast worden mede mogelijk gemaakt door Footdistrict. Vergeet morgen niet te luisteren naar de volgende aflevering en laat in de comments op het Sneakerjagers Instagram-account (@sneakerjagers) weten welke colorway je favoriet is!

Bekijk hieronder de up-close beelden van de Nike Air Max DN in de colorways ‘Black’ en ‘Sail’. Bekijk de sneaker bij Footdistrict en scoor je exemplaar via de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer updates omtrent Air Max Day.

Nike Air Max DN
Nike Air Max DN