Skip to content
Upcoming

Foot Locker’s nieuwste collectie is geïnspireerd op Tattoo Art

9 mei 2021 12:00
Foot Locker’s nieuwste collectie is geïnspireerd op Tattoo Art

Foot Locker heeft een nieuwe collectie online staan die geïnspireerd is op Tattoo Art. Er zijn unieke kledingstukken en sneakers toegevoegd aan de collectie, die allemaal verwijzen naar Tattoo Art. In dit blog hebben we een paar producten van de collectie voor je op een rijtje gezet! De Foot Locker’s Tattoo Art collectie is verkrijgbaar van 5 mei 2021 tot 19 mei 2021.

Foot Locker’s Tattoo Art collectie – Dames

adidas Originals jurk

adidas dress

Deze adidas Originals jurk is simpel maar toch uniek. De zwarte kleur van de jurk, kun je met elke sneaker combineren. Het adidas logo is te zien bij de borst en bij de mouwen en de onderkant, zijn doorschijnende banen toegevoegd.

Puma Cruise Rider

De Puma Cruise Rider voor dames bevat veel verschillende kleuren. Daarnaast heeft het model een dikke foam zool, die zorgt voor extra comfort. Een leuk detail is toegevoegd naast de witte baan op de zijkant. Het lijkt net alsof de zwarte omlijning druppelt.

Foot Locker's tattoo art

adidas Her Studio Floral

adidas tropical clothing

Dit adidas trainingspak is bekleed met een tropische bloemenprint. De bekende adidas strepen, zijn langs de armen en benen aangebracht in een witte kleur. Je kunt de set apart dragen of juist tegelijk.

Foot Locker’s Tattoo Art collectie – Heren

Nike Blazer Low X ‘Summit White’

nike blazer low

De Nike Blazer Low X voor heren, is een goede basis voor elke outfit. De upper is gemaakt van wit leer en ook de zool is wit gekleurd. Een leuk detail, is dat de swooshes op de zijkanten te zien zijn doormiddel van gaatjes.

adidas Chile 20 Swimshort

Met de adidas Chile 20 Swimshort, ben je alvast goed voorbereid voor de zomer. De shorts zijn klassiek zwart gehouden, terwijl het adidas logo en de drie strepen rood, geel en groen zijn gekleurd.

Foot Locker's collection

Nike shirt

Foot Locker's tattoo art

Dit dunne Nike sweatshirt heeft een frisse lichtgroene kleur gekregen. Verder vallen de oranje Nike logo’s op de borst op. De ‘NIKE’ belettering en de swooshes zijn speels onder elkaar aangebracht.

Foot Locker’s Tattoo Art collectie – Kids

Converse

converse all star high

Deze Coverse Unt1tl3d is net iets anders dan je gewone All Star. Het Converse logo heeft een opvallende kleur en ook hier lijkt de zwarte omlijning er af te druppelen. De teen is zwart gemaakt en de tong heeft een opvallende zilveren kleur gekregen.

Nike t-shirt

Dit witte Nike t-shirt staat vol met Nike swooshes. De swooshes zijn iets vervaagd en verschillen in grootte. Tenslotte is er één grote, zwart Nike swoosh op de borst aangebracht.

nike swoosh t shirt

adidas Hardcourt

Foot Locker's sneakers
Images by Foot Locker

De adidas Hardcourt heeft een retro vibe, door de chunky uitstraling. De sneaker heeft glanzende details, op de drie adidas strepen, collar en hak. Verder vallen de zwarte adidas logo’s op de zijkant en tong op de witte basis op.

Foot Locker’s Tattoo Art collectie – shop nu

De gehele Foot Locker’s Tattoo Art collectie kun je shoppen van 5 mei 2021 tot 19 mei 2021. Blijf onze nieuwspagina volgen voor het laatste sneakernieuws. Download ook de Sneakerjagers App, zodat je nooit een nieuwe release, shock drop of restock mist!