Skip to content
Upcoming

First look; Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”

16 oktober 2018 14:17
First look; Nike x Off-White Air Force 1 “Volt”

Aankomende donderdag komt de Nike x Off-White Air Max 97 ‘Grey Menta’ uit, Nike en Off-White staan zeker niet stil! Er zijn namelijk foto’s verschenen van een nieuwe Off-White Air Force 1 “Volt”. Er wordt verwacht dat de sneaker ergens in november uitkomt.

Eerder kwam er al een Off-White Air Force 1 uit. Dit was namelijk de witte colorway maar nu zijn er dus foto’s verschenen van een ‘Volt’ colorway. De sneaker heeft een opvallende colorway. De neon groene kleur zit bijna over de hele sneaker. Een uitzondering is de zwarte Swoosh. De Swoosh is erop gestikt zoals Virgil Abloh, de designer van Off-White, dat wel vaker doet. Net als de oranje zip-tie die bij elk ontwerp terugkomt. Daarnaast zit ook het herkenbare “AIR” op de midsole van de sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, TPE-materiaal en suède. Op de hak en bij de veters zit suède terwijl er bij de teen en hiel gebruik is gemaakt van TPE-materiaal. De gehele sneaker is onderdompelt in een neon groene ”Volt” colorway wat de sneaker uniek maakt.

Er wordt verwacht dat de Nike x Off-White Air Force 1 “Volt’ in november zal releasen maar er is nog niks zeker. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike x Off-White Air Force 1 ”Volt”

Nike x Off-White Air Force 1 volt

Nike x Off-White Air Force 1 volt

Nike x Off-White Air Force 1 volt

Nike x Off-White Air Force 1 volt
Images by Sneakerjamz
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date