Skip to content
Upcoming

First look: Nike React Element 55

20 augustus 2018 14:01
First look: Nike React Element 55

Na de succesvolle introductie van de React Element 87 komt Nike met een nieuwe versie. De eerste foto’s van de Nike React Element 55 zijn er nu!

Het karaktaristieke van de React Element 87 is toch wel de doorschijnende stof. Maar ben je hier nou niet zo fan van dat is de RE 55 misschien wel iets voor jou. De sneaker is nagenoeg hetzelfde, het heeft een React zool en het uiterlijk is verder gelijk aan de 87. Echter heeft de 55 heeft geen doorschijnend stof maar een dichte stof.

De eerste echte foto’s van de 55 zijn nu opgedoken, zo is een zwart met rode en een zwart, wit en groene colorway bekend. De zwarte met rode sneaker heeft een nagenoeg volledig zwarte colorway enkel de Swoosh en details op de zool zijn rood. De andere colorway heeft een zwarte upper met een groene Swoosh. De midsole bij deze sneaker is wit en heeft groene accenten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 55 ‘Black & Red’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht 130,-
Colorway: Black/Red
Stylecode: BQ6166-002


Nike React Element 55 ‘Black & Green’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht 130,-
Colorway: Black/Green/White
Stylecode: BQ6166-001

Images: gc911