Skip to content
Upcoming

Exclusieve Sneakerjagers kortingscode bij Foot Locker op Salomon

30 juni 2022 18:00
Exclusieve Sneakerjagers kortingscode bij Foot Locker op Salomon

Bij Foot Locker shop je jouw volgende Salomon sneaker nu met korting. Van 23 juni tot en met 3 juli 2022 23:59 uur profiteer je met de kortingscode SNEAKERJAGERS20 van 20% korting op jouw volgende Salomon sneaker. Check snel de nieuw toegevoegde Salomon silhouetten bij Foot Locker.

Salomon is een Frans sportmerk dat in 1947 werd opgericht. Het merk focuste zich in de eerste jaren voornamelijk op skischoenen en -gear. In 1990 kwam Salomon met hun eerste eigen ski en sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de skiwereld.

Sinds de afgelopen jaren heeft het merk zichzelf ook zichtbaar gemaakt buiten de wereld van skiën. Salomon is een upcoming brand in de sneakerwereld en brengt een sportieve stijl naar de markt. Modellen als de Speedcross 3 en XT Rush zijn goede voorbeelden van wat het merk te bieden heeft.

Ook zijn deze modellen nu met korting bij Foot Locker te verkrijgen. Met de exclusieve kortingscode SNEAKERJAGERS20 profiteer je van 20% korting. Deze deal loopt tot 3 juli 2022 23:59 uur. Check snel welke Salamon sneakers je bij Foot Locker kunt scoren.