Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe Nike SB Dunk Low Pro opgedoken

11 december 2018 14:09
Er is een nieuwe Nike SB Dunk Low Pro opgedoken

De laatste tijd wordt er veel gesproken over Nike SB Dunks. Na het nieuws van de ‘Purple Lobster’ is er weer een nieuwe Dunk colorway opgedoken.

De Nike SB Dunk is een model dat al jaren mee gaat en heeft zijn hoogtepunt gehad tussen 2002 en 2010. Voor 2002 was er al de Pro B gericht op skateboarding. Het model heeft deels de basis gezet voor de huidige sneaker wereld, denk vooral aan samenwerkingen tussen verschillende merken. Met de nieuwe colorways en collabs kunnen we het wel stellen: de Nike SB Dunk is back! Of de Dunk SB weer zo hype model gaat worden zoals vroeger is nog maar de vraag. Wel is het overduidelijk dat er een aantal dikke collabs en colorways aan zitten te komen.

De nieuwe Dunk komt in een blauw, beige en zwarte colorway. Op de upper zijn de overlays gemaakt van beige suède. De underlays zijn gemaakt van blauw leer. Afgemaakt met zwarte veters en een zwarte midsole is het een prima sneaker voor het aankomende seizoen. 

Helaas is er nog niks bekend over een release van de Nike SB Dunk Low. Zodra wij meer informatie hebben delen we het met jullie! Meer weten over de Nike Dunk SB? Check dan HIER!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Dunk SB Low Pro ‘Blue & Beige’

Releasedatum: TBA
Prijs: Verwacht €100,-
Colorway: Black/Blue/Beige
Stylecode: BQ6817-200

Images by: Billys Tokyo