Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van een nieuwe Nike Air Max 1 colorway

25 augustus 2023 17:23
Eerste beelden van een nieuwe Nike Air Max 1 colorway

Nike brengt met regelmaat nieuwe AM1 colorways uit. Toch is het al even geleden dat we een bijna all black colorway op de Air Max 1 zagen. Het meest opvallende aan de nieuwe Nike Air Max 1 colorway? In eerste instantie merk je het misschien niet op, maar de Air unit is donkerblauw gekleurd. Wanneer we de kleurstelling kunnen verwachten, is voor nu nog onbekend. Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe air max.

Op de zwart met witte Air Max zie je verschillende materialen terugkomen. De heeltab is bijvoorbeeld van premium leer, de basis is van gitzwart mesh en de overlays zijn van suède. De witte Nike brandings op het middenpaneel, op de hiel en tong contrasteren goed met het zwarte bovenwerk.

Wat vind jij van de nieuwe kleurstelling op de Nike Air Max 1? Laat het ons weten via ons Instagram-account @sneakerjagers

Wanneer we de zwart met witte Air Max 1 kunnen verwachten, is voor nu nog onduidelijk. Als je deze release niet wil missen, is het verstandig om onze releasekalender in de gaten te houden, zodat je deze drop en vele andere niet mist!