Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van een HUF x Nike SB Dunk Low pack

4 juli 2022 15:00
Eerste beelden van een HUF x Nike SB Dunk Low pack

De eerste beelden van een HUF x Nike SB Dunk Low pack zijn uitgelekt. De sneaker is een ode aan Keith Hufnagel. Hufnagel was de oprichter van HUF en is in 2020 overleden. HUF en Nike SB geven samen dit eerbetoon omdat beide merken dit jaar twintig jaar bestaan.

In totaal zullen er drie verschillende colorways van deze samenwerking uitkomen, waarvan één alleen voor Friends & Family is. We zien gelijk dat de kleurenschema’s geïnspireerd zijn op New York City en San Francisco. HUF heeft fysieke winkels in beide steden.

De New York City colorway heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De overlays zijn wit en de basis van de upper is navy. Deze donkerblauwe kleur komt terug op de buitenzool. Op de toebox staat ‘HUF’ met de Nike Swoosh er doorheen. De middenzool is wat vergeeld, evenals de veters. Dit zorgt voor een vintage uitstraling. Op de hiel is de skyline van de stad te zien.

De vintage uitstraling komt ook terug op de San Francisco colorway. Op dit paar zijn de overlays zwart en de basis van het bovenwerk wit. Dit kleurenschema heeft oranje accenten. Ook op de hiel van dit paartje zien we de skyline van de desbetreffende stad.

De hiel maakt het eerbetoon aan Keith Hufnagel duidelijk. Op de heeltab staat geen branding maar ‘Keith Forever’.

De derde colorway heeft groene accenten en is een exclusief Friends & Family paartje. De rest van het bovenwerk bestaat uit verschillende grijze tinten. Hierdoor springen de groene accenten extra goed naar voor.

Er is nog geen release informatie over het HUF x Nike SB Dunk Low pack bekend. Zodra er meer informatie bekend is kan je dit vinden op onze Instagram of op onze nieuwspagina. Bekijk de eerste beelden van de paartjes hieronder.

HUF x Nike SB Dunk Low
HUF x Nike SB Dunk Low
HUF x Nike SB Dunk Low
HUF x Nike SB Dunk Low
HUF x Nike SB Dunk Low
HUF x Nike SB Dunk Low