Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Stüssy x Nike Air Force 1 Mid

7 december 2021 16:00
Eerste beelden van de Stüssy x Nike Air Force 1 Mid

Nike en Stüssy werken opnieuw samen en komen met een Air Force 1 Mid. De sneaker combineert de kleuren zwart en wit en is de eerste AF 1 Mid waar Stüssy aan heeft gewerkt. Het paartje wordt in 2022 verwacht.

De Nike Air Force 1 viert in 2022 zijn 40-jarige bestaan. De sneaker werd in 1982 voor het eerste uitgebracht en met name de ‘Triple White’ variant is een geliefde colorway. Het 40-jarige jubileum viert Nike met een samenwerking met Stüssy. De twee merken hebben in het verleden ook al samengewerkt aan verschillende modellen.

Zo werkte het skatemerk in 2020 aan de Air Force 1 Low en kwam de samenwerking met twee colorways, de ‘Fossil‘ en de ‘Black‘. Ook de Zoom Spiridon Cage kreeg in 2021 drie colorways in een collab met Stüssy. De twee zijn dus geen vreemdelingen van elkaar en komen ook in 2022 met een nieuwe sneaker.

De Air Force 1 Mid heeft een zwart met witte colorway. Hiebij kleuren de overlays zwart en kleurt de upper wit. Op het design komt de branding van Stüssy op verschillende plekken terug. Zo is het logo in de neus geperforeerd en is er op de hiel een zilverkleurig Stüssy embleem gezet. Ook op de strap komt het merk terug en is hier in het wit gestikt.

Op de tong zijn beide merken gezet. De swoosh op het middenpaneel kleurt zwart en op de middenzool is ‘Air’ in het zwart gedrukt. Het bovenwerk is van leer. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt het paartje verwacht in 2022.

Stussy Nike Air Force 1 Mid 3
Stussy Nike Air Force 1 Mid 3
Stussy Nike Air Force 1 Mid 3