Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Off-White x Nike Dunk Low 21 0f 50🌡🔥

20 mei 2021 20:00
Eerste beelden Off-White x Nike Dunk Low 21 0f 50🌡🔥

Eindelijk kunnen we de eerste beelden tonen van een Dunk die onderdeel zal zijn van de aanstaande Off-White x Nike Dunk Low The 50 Collection. Dit pack zal in totaal 50 verschillende colorways van de Nike Dunk Low bevatten. Deze beelden zijn van de Off-White x Nike Dunk Low 21 van 50.

Elk paar in deze collectie is uitgevoerd in dezelfde Sail/Neutral Grey kleurstelling. De enige details die helpen om elke colorway te onderscheiden, zijn de kleuren op de overlays en de typische ronde veters. Daarnaast zijn de inlegzolen, de tong branding en het nummer-tag op de midsole, met de tekst ‘XX van 50’, verschillend bij elk paar. Alleen paar nummer 50 van 50 heeft een andere kleurstelling gekregen. Deze krijgt namelijk een zwarte look en zal met andere details, ook verschillen van de rest.

De geleakte Off-White x Nike Dunk Low 21 van 50 wordt uitgebracht met ronde paarse veters, felgroene details op de Swoosh en blauwgroene tong branding. Daarnaast zien we ritssluitingen en een grijs/geel nummer-tag met de tekst 21 van 50 op de midsole. Check hieronder een gedetailleerde blik op deze release.

Er is nog geen bevestigde release datum voor de Off-White x Nike Dunk Low The 50 Collection.