Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Nike SB Dunk Low ‘Bart Simpson’

24 januari 2022 18:00
Eerste beelden Nike SB Dunk Low ‘Bart Simpson’

Nike komt met de SB Dunk Low ‘Bart Simpson’. De sneaker haalt inspiratie uit het cartoon figuur in de serie ‘The Simpsons’. De SB Dunk heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt het paartje in 2022 verwacht.

Nike haalt opnieuw inspiratie uit de bekende animatieserie ‘The Simpsons’. De serie draait al sinds 1989 en is een een geliefde animatieserie bij velen. In de serie wordt het leven van de familie Simpsons gevolgd. De ouders, Homer en Marge Simpson, zijn in voorgaande Dunks ook al als inspiratiebron gebruikt. Zo kwam Nike in 2004 met de Dunk Low ‘Homer’ en in 2008 met de Dunk High ‘Marge Simpson’.

Nu krijgt het zoontje van de twee ook zijn eigen sneaker. De SB Dunk Low ‘Bart Simpson’ komt in de kleuren van het personage. Hierbij kleurt de upper geel en hebben de overlays een rode kleur gekregen. Deze rode kleur refereert naar het shirt dat Bart in de serie draagt. De kraag en buitenzool kleuren lichtblauw en hinten naar de broek van Bart.

De Swoosh op het middenpaneel kleurt wit, evenals het Nike logo op de hiel. Op de tong is het Nike SB Dunk Low Pro label gezet. Deze kleurt hier rood en hierop is het logo in het wit gestikt. Ook komt de sneaker met rode veters.

De Nike SB Dunk Low ‘Bart Simpson’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten.

Nike SB Dunk Low Bart Simpson
Nike SB Dunk Low Bart Simpson
Nike SB Dunk Low Bart Simpson
Nike SB Dunk Low Bart Simpson