Skip to content
Newsfeed

Een update over de Nike SB x Air Jordan 4 ‘Wear Test Sample’

12 maart 2024 13:57
Een update over de Nike SB x Air Jordan 4 ‘Wear Test Sample’

Met misschien wel de beste sneakerrelease van 2023, namelijk de AJ4 Pine Green, heeft Nike flink momentum gecreëerd voor de samenwerking tussen Nike SB en Jordan Brand. Genoeg reden voor een nieuwe release zou je denken, toch? Lange tijd leek het erop dat de Nike SB x Air Jordan 4 ‘Wear Test Sample’ het succes zou voortzetten. Maar die geruchten lijken nu echt van de baan te zijn…

In de zomer van 2022 onthulde skateboarder Eric Koston een Wear Test Sample Nike SB x Air Jordan 4 in een ‘Black Cat’ colorway. Hoewel velen uitkeken naar de release van deze sneaker, bleek al snel dat deze exclusief was gemaakt als slijtage proefmodel om de details van de toen aankomende ‘Pine Green’ release te perfectioneren. Het proefmodel bleef vervolgens tot op heden ongezien.

Maar daar is nu verandering in gekomen! De zeldzame sneakerliefhebber @englishsole heeft onlangs de mysterieuze sneaker onthuld op Instagram, inclusief gedetailleerde beelden.

De ‘Triple Black’ colorway vertoont dezelfde kenmerken als de Pine Green. Denk aan de iconische Air Jordan 4-vorm uit 1989, rubberen vleugels en een stevige tong. De enige wijzigingen zijn dat het grootste deel van het testmodel is gemaakt van suède en volledig in het zwart is uitgevoerd.

Zoals eerder vermeld, is vorig jaar bevestigd dat deze schoenen geen publieke release zullen krijgen. Lees daarom verder met “De Air Jordan 4 staat in 2024 centraal” om te ontdekken wat je dit jaar wel kunt verwachten van dit populaire sneakermodel!

Nike SB x Air Jordan 4 'Wear Test Sample'
Nike SB x Air Jordan 4 'Wear Test Sample' en 'Pine Green'
Nike SB x Air Jordan 4
Nike SB x Air Jordan 4 hiel logo
Air Jordan 4 SB 'Wear Test Sample' x 'Pine Green'
Nike SB x Air Jordan 4 'Wear Test Sample'
Pine Green x Wear Test Sample
Nike SB x Jordan Brand Air Jordan 4 sneakers