Skip to content
Upcoming

Een release reminder van de Air Max 1 x DENHAM

17 september 2020 12:02
Een release reminder van de Air Max 1 x DENHAM

Vrijdag 18 septemeber is het zover. Dan zal de samenwerking tussen het Nederlandse denim merk DENHAM en de Nike Air Max 1 releasen. De samenwerking was al enige tijd aangekondigd maar nu is het eindelijk zover! De Air Max 1 x DENHAM.

Air Max 1 x DENHAM

Wat centraal staat bij deze nieuwe samenwerking is natuurlijk het gebruik van denim op deze premium Nike Air Max 1. De sneaker is infused met de essentie van Japanse denim, en dit is te zien aan de verschillende elementen van het bovenwerk. Door het samenvoegen van duurzame denimstoffen met het traditionele ambachtelijke handwerk is deze sneaker het beste van beide werken.

Op het bovenwerk zijn verschillende denim overlays te zien met daarop verschillende patronen en kleuren. Een aantal bijzondere details op deze sneaker zijn bijvoorbeeld de kakuju-tsunagi sashiko stitches. Deze zijn te zien bij de overlays van de sneaker en zijn bijvoorbeeld te zien rondom de Swoosh. De mudguard van de sneaker is gemaakt van zacht suede.

De Swoosh is wit gekleurd en heeft rode stiksels die zorgen voor wat extra flair op de sneaker. De branding op de hak en tong van de sneaker zijn gedrukt in lichtbruin nubuck.

De release

Op vrijdag 18 september zal deze Premium Nike Air Max 1 verkrijgbaar zijn bij Nike en DENHAM. Om 9:00 zal de schoen via de Nike SNKRS app verkocht worden voor €200. Check hieronder de knop voor al het release informatie. Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om geen release meer te missen.

Denham x Nike Air Max 1 'Blue Void'

CW7603-400 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders