Skip to content
Upcoming

Een ijzige colorway van de Air Max 95

11 oktober 2018 17:06
Een ijzige colorway van de Air Max 95

Een paar klassieke Nike modellen zoals de Air Max 97 en de Air Max 1 blijven maar komen in nieuwe colorways. Na de ‘Laser Fuchsia’ colorway op de Air Max 97, komt Nike nu met een Air Max 95 in een ijzige grijs met witte versie.

De Nike Air Max 95 is altijd al een perfect herfstsilhouet geweest, omdat de stevige tussenzool en de opvallende details goed passen bij de ijzige wind en het koude weer. Bij deze nieuwe colorway is dat dan ook goed te zien. De schoen gebruikt een ijzig thema van wit en grijs aan de bovenkant. Waarbij zacht leer de welbekende AM 95 banen bedekt. Dit zorgt voor een super cleane en rustige look. Het lichtgrijze lijkt haast een soort van ijzig lichtblauw . Een lichtgrijze zool met grijze Air Max-unit maken de sneaker compleet. Er is helaas nog geen exacte realesedatum voor dit toffe paar. Wel worden ze komend seizoen verwacht bij Nike!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Max 95 Team Red

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €180,-
Colorway: White/Grey
Stylecode: AA1103-005
Bekijk hier de shoplink >>