Skip to content
Win

Download de Sneakerjagers app en win het complete Nike AM1 City Pack

26 maart 2020 20:54
Download de Sneakerjagers app en win het complete Nike AM1 City Pack

Ja, je leest het goed; we geven éénmalig aan één winnaar zowel de Air Max 1 ‘London’ als de Air Max 1 ‘Amsterdam’ cadeau in een spectaculaire giveaway actie in de App van Sneakerjagers.

Hier leest je hoe dat werkt:

De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt aan een grote update van onze Sneakerjagers App. Er zaten een aantal bugs in de software waardoor de App nogal eens op tilt sloeg. Ook wilden we graag een aantal nieuwe functionaliteiten die de App voor jullie veel gebruiksvriendelijker maakt. En dat is gelukt!

De App wordt het meest gebruikt voor de Release kalender. Bij toekomstige sneakers die je tof vind kun je nu heel makkelijk op de ‘herinner me’ knop drukken. Je krijgt dan een push notificatie op het moment dat de sneaker ook daadwerkelijk te koop is. Ook kun je met de knop ‘recent’ terugkijken op de releases van de afgelopen periode. Zo ben je altijd op de hoogte. Snel, direct en overzichtelijk. Het is dus belangrijk dat je op je telefoon toestemming verleend dat je push notificaties wilt ontvangen van Sneakerjagers.

Ook nieuw is dat de complete ‘search engine’ die je van ons gewend bent op de normale Sneakerjagers site nu ook in de App aanwezig is. Binnen een aantal klikken zit je bij jouw favoriete model en colorway zodat je direct overzicht hebt waar deze te koop is in jouw maat voor de meest aantrekkelijke prijs. Natuurlijk hebben we er ook voor gezorgd dat al onze blogs te lezen zijn in de nieuwe App.

Heb je onze App al? Zorg dan dat je de laatste update download en doe mee met onze Giveaway. Heb je de App nog niet? Dan weten we zeker dat jouw sneakerhobby echt veel mooier wordt. Download de App dan nu en schrijf je in voor de actie.

De Sneakerjagers App is beschikbaar voor zowel iOS als Android.