Skip to content
Watch

DJ Turne komt met The Turnover Valentine Special

10 februari 2022 18:15
DJ Turne komt met The Turnover Valentine Special

The Turnover komt met een speciale Valentine’s Day Special. Op 14 februari is het weer Valentijnsdag en om dit te vieren, draait DJ Turne in de komende aflevering de meest lovable tunes. De episode komt op zaterdag 12 februari 2022 online en is te beluisteren via onze Mixcloud pagina.

DJ Turne

In de volgende aflevering van The Turnover draait DJ Turne de meest lovable platen. In The Turnover worden er sinds juli 2021 al de beste platen gedraaid. Hierbij nodigt DJ Turne verschillende gasten uit in zijn studio. Zo waren dj’s als DJ Abstract, FS Green en DJ Sueside al te gast bij Turne. Ook draait Turne in verschillende afleveringen zelf zijn sets.

Om alvast een beetje in de sfeer te komen voor de 14e van februari, komt DJ Turne met een Valentine Special. Tijdens de kerstdagen kwam DJ Turne ook al met een Christmas Special en draaide hij ook tijdens Oud & Nieuw de beste platen aan elkaar. Nu komt Turne met een Love Story special, een romantische set om samen met je loved one te luisteren.

DJ Turne Turnover Valentine Special
Foto’s in citizenM hotel
DJ Turne The Turnover Valentine Special

DJ Turne komt volledig in pak en draait in de 33e aflevering van The Turnover platen van Madlib, REO Speedwagon, Common en vele meer. Hij begint de set met ‘I Must Love You’ (OJ Simpson Remix) van Madlib. Hierna volgt Valerie Simpson met ‘Silly, wasn’t I’ en komt ‘Keep on Loving You’ van REO Speedwagon voorbij.

Ook Annie Lennox met ‘No More I Love You’s’ wordt gedraaid en horen we ‘Without You’ van Lucy Pearl (Jay Dee Remix). Turne sluit de set af met Donell Jones. Van Old School hiphop tot aan de meer groovy tunes, je hoort het allemaal tijdens de DJ Turne Love Story special.

Sneakerjagers Love Story

The Turnover Love Story special komt zaterdag 12 februari online en is te beluisteren via Mixcloud. Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers Radio en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.

DJ Turne Turnover Valentine Special

Vergeet ook niet mee te doen met de Sneakerjagers Love Story giveaway. Met de Love Story giveaway maak je kans op een driedaagse trip naar Parijs. Samen met je loved one verblijf je in het citizenM hotel en krijgen jij en je vriend of vriendin beide een Foot Locker giftcard met een waarde van €150.

Speel mee in de Sneakerjagers app en maak kans op een trip naar Parijs.

DJ Turne Love Story