Skip to content
Events

De Sneakerjagers Love Story giveaway bijna ten einde

13 februari 2022 15:00
De Sneakerjagers Love Story giveaway bijna ten einde

Laatste kans voor de Sneakerjagers Love Story giveaway. In samenwerking met Foot Locker en hotelketen citizenM geeft Sneakerjagers een drie-daagse trip naar Parijs weg. Samen met jouw geliefde kun je kans maken op een romantische reis naar de stad van de liefde via de winactie op de Sneakerjagers app. Je kunt van 7 februari tot en met 13 februari 2022 meedoen.

Sneakerjagers Love Story giveaway

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Om dit te vieren, komt Sneakerjagers met een bijzondere giveaway. Zo kunnen jij en je loved one kans maken op een trip naar Parijs, ook wel bekend als de stad van de liefde. Slenter samen door de stad en bezoek de Eiffeltoren, veel romantischer dan dit krijg je het niet.

Deze winactie is in samenwerking met Foot Locker en hotelketen citizenM. Zo voegt Foot Locker ook een giftcard met een waarde van €150 voor beide toe aan de winactie. Met deze giftcard kunnen jij en je lovebird gaan sneaker shoppen in Parijs. De overnachting in de Franse stad wordt mogelijk gemaakt door hotelketen citizenM. Het hotel ligt aan de Champs-Élysées en kijkt uit over de hele stad.

Sneakerjagers Love Story
Foto van citizenM

Je kunt van 7 februari tot en met 13 februari 2022 meedoen met de Love Story giveaway. Op Valentijnsdag wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt. Je wint een drie-daagse trip en verblijft twee nachten in hotel citizenM. Ook wordt de reis van de gelukkige winnaar vergoedt en reis je op onze kosten van Amsterdam naar Parijs met de NS.

Hoe doe je mee

Om deze romantische trip te winnen, kun je mee doen met het Love Story spel op de Sneakerjagers app. Vanaf 7 februari is dit spel op de app te bespelen en is het aan jou de taak om bekende romantische films te benoemen. Hoe goed ken jij de echte klassiekers?

In de app zie je bekende filmposters van de meest romantische films. In deze posters zijn de titels weggelaten en is het aan jou om de goede titel bij de poster te vinden. De vragen zijn multiple choice. Het Love Story spel is van 7 februari tot en met 13 februari te spelen. Let op: je kunt maar één keer meedoen met het spel. Het maakt niet uit of je op de eerste dag meespeelt of op de laatste, iedereen maakt evenveel kans.

Sneakerjagers Love Story
Foto van citizenM

Op 14 februari wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt. Bij het spelen van het spel geef je jouw e-mailadres op. Via de mail krijg je te horen of je gewonnen hebt en je samen met jouw loved one jouw koffers in kunt pakken. Je kunt zelf de data inplannen voor jouw romantische weekend. Houd hierin wel rekening met de beschikbaarheid van het hotel citizenM in Parijs.

Valentijnsdag

Dus, bekijk het spel in de Sneakerjagers app en maak kans op deze romantische trip naar Parijs. Jij en je loved one kunnen beide een keer meespelen en delen een kamer in het hotel aan de Champs-Élysées. Ook winnen jullie beide een Foot Locker giftcard met een waarde van €150. Shop matchende sneakers en wandel samen door de stad van de liefde.

De trip wordt mede mogelijk gemaakt door hotelketen citizenM en Foot Locker. Ook de trip naar Parijs met de NS wordt vergoed. Houdt onze socials in de gaten om up to date te blijven van de winactie. Daarnaast komt Sneakerjagers ook met een speciale Love Story Turnover Episode. Hier draait DJ Turne de meest romantische nummers voor jou en je vriendje of vriendinnetje.

Houd de Sneakerjagers Instagram in de gaten en kom in de Valentijnsdag feels met deze Love Story giveaway. Ook zie je in de komende dagen verschillende bekende influencers op ons kanaal verschijnen in het Valentijnsdag thema. Neem snel een kijkje!