Skip to content
Staff Picks

Dit zijn de nieuwste Fila sneakers voor heren en dames

25 augustus 2021 13:55
Dit zijn de nieuwste Fila sneakers voor heren en dames

Fila heeft een hoop nieuwe modellen in hun aanbod. Met deze nieuwe kicks loop jij er altijd stijlvol bij.

Scroll naar beneden om de nieuwste Fila sneakers voor heren en voor dames te bekijken. Door deze lijst hoef je niet zelf op de website te zoeken. Wil je toch liever zelf door al het nieuws van Fila scrollen? Klik dan op de knop hier onder om naar de pagina te gaan met de nieuwste producten.


Heren

Fila Retroque QQ Men

De Fila Retroque QQ is een nieuw model voor de heren. Dit silhouet is uitgekomen in twee colorways.

Links zie je het ‘Camel Light Beige’ kleurenschema. Op dit paartje zit een blauw accent rondom de hiel. Het rechter kleurenschema heet ‘Rainyday’. Op het bovenwerk van dit silhouet zitten verschillende beige tinten.

Het bovenwerk van de Fila Retroque QQ bestaat uit suède overlays met een nylon basis. Deze sneaker kost €79,95. Klik op de afbeelding van jouw favoriete colorway om naar de productpagina te gaan.

Fila Retroque QQ Men
1011431
Retroque QQ Men
1011431

Fila Reggio Men

Naast de Retroque is er nog een nieuw Fila model uitgekomen voor de heren, de Fila Reggio. Dit model is wat ruiger en groter dan het silhouet hier boven.

Op de Reggio zit een basis van nylon met suède overlays rondom de neus, de veters en de hiel. Boven de middenzool zit een tussenzool dat uitsteekt. Samen met de verhoogde middenzool is dit de oorzaak van de chunky look.

Voor nu is de Fila Reggio alleen verkrijgbaar in het witte met beige kleurenschema. Dit paartje kost €79,95 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

Fila Reggio Men
1RM01715

Dames

Fila Sandblast QQ Wmn

Eén van de nieuwe modellen voor dames is de Fila Sandblast QQ. Dit model heeft een grote plateauzool waardoor dit paartje een echte eye-catcher is.

De Sandblast is uitgekomen in twee kleurenschema’s. Het linker silhouet heet ‘Rainyday’ en heeft een beige bovenwerk dat gemaakt is van canvas. Het rechter paartje heet ‘Snow-white’ en heeft een licht crème bovenwerk.

De pleateauzool laat dit paartje dus opvallen. Onder de plateauzool zit nog een buitenzool wat de sneaker wat ruiger maakt. Dit model kost €69,95. Klik op de afbeelding van jouw favoriete colorway om naar de productpagina te gaan.

Fila Sandblast QQ Wmn
1011436
Sandblast QQ Wmn
1011209

Fila Crosscourt 2 QQ Wmn

De Fila Crosscourt 2 QQ is een nieuw model voor dames dat geïnspireerd is op tennis. Dit kan je zien aan de tennisbal op de zijkant.

Het bovenwerk van dit model is gemaakt van leer. Door de lage kraag en de frisse kleuren oogt dit silhouet erg zomers.

De Crosscourt is in twee verschillende colorways uitgekomen. De linkersneaker heet ‘Snow-white’ en heeft een crème bovenwerk met gele accenten op de hiel. De rechter heet ‘White’ en heeft een wit bovenwerk met paarse accenten.

Dit nieuwe silhouet kost €54,95 en is verkrijgbaar via de afbeeldingen hier onder.

Fila Crosscourt 2 QQ Wmn
1011437
Crosscourt 2 QQ Wmn
1011437

Fila Retroque QQ Wmn

De Fila Retroque QQ is ook verkrijgbaar voor de dames. De dames hebben er zelfs een nieuwe verfrissende colorway er bij.

De Retroque heeft een bovenwerk gemaakt van nylon met suède overlays. De speciale colorway heeft lila, rode en beige kleuren. Op het zijpaneel zie je illustraties van bloembladeren. De rechter colorway heet ‘Rainyday’ en heeft beige tinten.

Deze sneakers kosten €79,95 en zijn verkrijgbaar via de afbeeldingen hier onder.

Fila Retroque QQ Wmn
1011435
Retroque QQ Wmn
1011435

Fila Reggio Wmn

Voor de dames zijn er twee colorways beschikbaar van de Fila Reggio. Het bovenwerk van dit model is net als het silhouet hier boven gemaakt van nylon en suède.

De linker colorway heet ‘White Beige’. Op het bovenwerk en op de zool zie je deze combinatie terugkomen. de treklus op de hiel is in het oranje. De rechter colorway heet ‘Black Purple’ en heeft een kleurrijk bovenwerk. Naast zwart en paars zien we geel, rood en blauw voorbij komen.

Dit model kost €79,95 en is verkrijgbaar via de afbeeldingen hier onder.

Fila Reggio Wmn
5RM01549
Reggio Wmn
5RM01563

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.