Skip to content
Brand

Dit zijn de meest populaire sneakers bij StockX op dit moment

28 januari 2024 18:01
Dit zijn de meest populaire sneakers bij StockX op dit moment

Ben jij ook zo’n sneakerliefhebber die altijd op zoek is naar de nieuwste en meest gewilde kicks? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben namelijk de meest populaire sneakers bij StockX van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Of je nu op zoek bent naar retro vibes, streetstyle statements of gewoon een dosis comfort, deze sneakers hebben het allemaal!

Populaire sneakers bij StockX

Als je op zoek bent naar de crème de la crème van de sneakerwereld, hoef je niet verder te kijken dan deze lijst. Wij weten namelijk precies welke schoenen de harten van sneakerheads sneller doen kloppen. Laten we daarom eens kijken naar de meest populaire sneakers die momenteel de show stelen:

adidas Campus 00s

adidas Campus 00s Black
adidas Campus 00s Grey
adidas Campus 00s Dark Green

De adidas Campus 00s brengt een nostalgisch gevoel naar voren met een knipoog naar de stijl van de vroege jaren 2000. Het retro silhouet, gecombineerd met moderne details, maakt deze sneaker een must-have voor liefhebbers van vintage vibes. En wat betreft colorways, heb je oneindig keuze, waardoor je altijd de perfecte sneaker hebt die aansluit bij je outfit!

UGGs

UGG Classic Ultra Mini Boot Chestnut Women's
UGG Tasman Slipper Chestnut Women's
UGG Tazz Slipper Chestnust Women's

UGGs, ooit bekend stonden als gezellige winterschoenen, hebben een transformatie ondergaan en zijn nu het hele jaar door een modieuze keuze. Met hun karakteristieke schapenvachtvoering bieden ze niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook een tijdloze stijl. Van klassieke enkellaarzen tot opvallende varianten, UGGs laten zien dat comfort en stijl hand in hand kunnen gaan!

Nike Dunk Low

Nike Dunk Low Retro Black White Panda
Nike Dunk Low Grey Fog
Nike Dunk Low Polar Blue

De Nike Dunk Low blijft een favoriet onder sneakerfans wereldwijd. Met zijn veelzijdige design en kleurenopties is dit silhouet een streetwear klassieker die nooit uit de mode lijkt te raken. Of je nu gaat voor opvallende kleurencombinaties of een meer ingetogen look, de Dunk Low biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen.

Disney Pixar x Crocs Classic Clog

Crocs Cars x Classic Clog 'Lightning McQueen'
Crocs Classic Clog Mater

Voor de liefhebbers van speelse en comfortabele schoenen is de samenwerking tussen Disney Pixar en Crocs een match made in (sneaker) heaven! Of je nu door het park of de stad loopt, deze Classic Clogs voegen een dosis vrolijkheid toe aan je outfit.

New Balance 9060

New Balance 9060 'Black Castlerock'
New Balance 9060 'Grey'
New Balance 9060 Sea Salt White

De New Balance 9060 combineert een modern design met het vakmanschap waar het merk bekend om staat. Het gestroomlijnde silhouet en de hoogwaardige materialen zorgen voor een stijlvolle look die gemakkelijk te combineren is met diverse outfits.

Air Jordan 11 Retro

Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'
Air Jordan 11 'Cherry'
Jordan 11 Retro Cool Grey (2021)

Een icoon onder de Jordans, de Air Jordan 11 Retro, blijft de sneakerwereld domineren. Zijn kenmerkende stijl en het vakmanschap maken deze populaire sneakers tot een tijdloos favoriet. Of je nu een basketbalfan bent of gewoon op zoek bent naar een statement sneaker, de Air Jordan 11 levert prestaties op het gebied van stijl en comfort!

adidas Yeezy Slide

adidas Yeezy Slide Bone
adidas Yeezy Slide Slaye Grey
adidas Yeezy Slide Onyx

Voor degenen die op zoek zijn naar een relaxte, maar toch trendy look, zijn de adidas Yeezy Slides een absolute must. Met hun gestroomlijnde design en comfortabele constructie zijn deze slides perfect voor casual gelegenheden en om te loungen. Of je nu thuis bent of een snelle boodschap doet, deze Yeezy Slides voegen moeiteloze stijl toe aan je outfit, terwijl ze een comfortabele pasvorm hebben.

Deze lijst met populaire sneakers bij StockX geeft je de perfecte start. Waar wacht je nog op? Breng nu een bezoek aan de website van StockX voor een compleet overzicht en upgrade je sneakergame vandaag nog!