Skip to content
Newsfeed

Dit is de nieuwe Nike Air Max TW

7 november 2022 20:29
Dit is de nieuwe Nike Air Max TW

Er is een nieuw Air Max silhouet van Nike dat we vandaag aan jullie willen laten zien. De Nike Air Max TW.

De Air Max familie is gegroeid. Om precies te zijn met de Nike Air Max TW, die verschillende Nike modellen combineert. Het is dus geen toeval dat het silhouet je misschien bekend voorkomt.

De AM TW komt in de klassieke look van de jaren 90. De kick is duidelijk geïnspireerd op de Air Max Tailwind en de Air Max Plus.

Het opvallende ontwerp maakt indruk met het lichtgewicht bovenwerk en de hoekige en organisch-golvende lijnen. Het bovenwerk is gemaakt van de welbekende mix van mesh en leer. Het nieuwe, golvende ontwerp van de bovenkant zou uit kunnen groeien tot een kenmerkend detail – wat denk jij?

via Nike

Ook de contrasterende colorways zorgen voor een extra blikvanger en de zichtbare Air demping zorgt ook voor een cool detail.

De Nike Air Max TW ligt met net geen 160€ ongeveer op hetzelfde prijsniveau als vergelijkbare Air Max modellen. Wij tonen je hieronder enkele van de nieuwste kleurstellingen in meer detail.

Wil je meer Nike Air Max modellen shoppen? Dat is gemakkelijk met onze sneaker zoekmachine. Daar vergelijken en vermelden we alle winkels, prijzen en maten, zodat je altijd de beste deal vindt.

Air Max TW