Skip to content
Staff Picks

Deze adidas Samba damessneakers zijn on trend

21 oktober 2023 15:20
Deze adidas Samba damessneakers zijn on trend

De adidas Samba is een van de oudste silhouetten van het merk met de drie strepen – en toch is hij nog even hip als altijd. Ontworpen door niemand minder dan adidas-oprichter Adi Dassler, tonen we je vandaag de trendy kleuropties van de Samba damessneakers.

De geschiedenis van de adidas Samba

De adidas Samba zag het levenslicht in 1949 in de adidas sportschoenenfabriek. Deze fabriek was toegewijd aan het creëren van sneakers die atleten moesten helpen. De adidas Samba werd speciaal ontworpen om voetballers grip te bieden, vooral op ijzige ondergronden. En met zijn legendarische rubberen zool deed hij dat met groot succes

Als je meer wilt weten over dit onderwerp, lees dan dit artikel over de adidas Samba:

>>> De ultieme adidas Samba FAQ – Sneakerjagers <<<

via adidas

adidas Samba damessneakers on trend

In het volgende overzicht laten we je zien welke adidas Samba colorways on trend zijn. Je kunt elk van deze sneakers vinden via de Sneakerjagers zoekmachine en checken waar in welke maten en voor welke prijs de kick nog verkrijgbaar is.

adidas Samba OG ‘White’

Asphaltgold

De adidas Samba OG ‘White’ is waarschijnlijk de kleur van alle kleurstellingen. Met een wit bovenwerk van glad leer, suède overlays en klassieke zwarte strepen past deze kick bij elke stijl. De gouden ‘Samba’ belettering voegt ook een leuk klein detail toe.

adidas Samba OG 'White'

B75806 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

adidas Samba OG ‘White Better Scarlet’

size?

Ook on trend zijn deze wit rode adidas Samba. De rode accenten zijn makkelijk te combineren met rode accessoires en geven een leuk accent aan je outfit.

adidas Samba OG 'White Better Scarlet'

IG1025 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Samba OG Womens BEIGE/WHITE

AFEW

De adidas Samba OG in de kleurstelling ‘Beige/Wit’ is een van de vele kleurstellingen, maar past ook overal bij. De rubberen buitenzool maakt hem comfortabel genoeg om elke dag te dragen en de gouden branding op de zijkant van de schoen maakt de Samba helemaal af.

Adidas Samba OG Womens "BEIGE/WHITE"

IE7013 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

adidas Samba OG ‘Black’

De adidas Samba OG ‘Black’ wordt geleverd in een tijdloze kleurstelling. Het zwart leren bovenwerk heeft suède overlays rondom de neus. De Three Stripes die kenmerkend zijn voor dit ontwerp zijn wit en contrasteren met het zwarte bovenwerk.

adidas Samba OG 'Black'

B75807 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

adidas Originals Samba OG ‘Chalk Green’

Footdistrict

Deze kleur is ook super populair op dit moment – ‘Chalk Green’. De grijze T-teen overlay past perfect bij de groene tint en verhoogt de duurzaamheid van de kick.

adidas Originals Samba OG 'Chalk Green'

ID2054 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

adidas Samba OG W

adidas

Perfect voor de herfst en ook super populair is deze adidas Samba OG met details in antiekroze. Ook hier vinden we de gouden ‘Samba’ branding en de typische Three Stripes als kleine highlight.

adidas Samba OG W

IG5932 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

adidas Puffylette ‘Samba Black’

adidas

De adidas Puffylette ‘Samba Black’ lijkt op de adidas Samba OG ‘Black’ maar is gemaakt van andere materialen. Aangezien de Samba op veel sites is uitverkocht, is dit silhouet misschien wel het perfecte alternatief voor jou. De waterafstotende afwerking maakt de adidas Puffylette ‘Samba Black’ ook een geschikte schoen voor in de winter.

adidas Puffylette 'Samba Black'

HP6700 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

adidas Samba Og Night Navy

Asphaltgold

Deze adidas Samba OG colorway geven je veel input voor je outfit. Het leren bovenwerk tilt de look van de schoen naar een hoger niveau. De suède overlays zijn visuele hoogtepunten van de sneaker.

Adidas Samba Og Night Navy

ID2056 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

adidas Samba Og Core White

Asphaltgold

We sluiten onze lijst af met deze clean adidas Samba in de kleur ‘Core White’. Het leren bovenwerk complementeert het ontwerp van de schoen en maakt hem ook gemakkelijk schoon te maken. De suède overlays zijn visuele hoogtepunten van de schoen.

Adidas Samba Og Core White

ID2055 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Welke van deze adidas Samba WMNS vond jij het mooiste? Laat het ons weten op de Sneakerjagers Instagram! Kijk voor meer inspiratie in onze nieuwssectie, waar we je altijd op de hoogte houden over sneakers en streetwear!