Skip to content
Watch

Derde aflevering van The Pay Check met DJ Sueside

30 mei 2022 17:15
Derde aflevering van The Pay Check met DJ Sueside

Er staat weer een nieuwe The Pay Check voor jullie klaar, op dinsdag 31 mei 2022 om 20.00 uur zal de derde aflevering te zien zijn. Pay Kolmüs is de host van de show en praat met verschillende gasten over onderwerpen als hiphop, fashion, sneakers en alles daar omheen. De derde gast van de show is Dj Sueside.

The Pay Check

Op dinsdag 31 mei 2022 zal om 20.00 uur de derde aflevering van The Pay Check online gaan op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Er zullen in deze show verschillende gasten bij Pay Kolmüs aan tafel schuiven. Met deze gasten praat zij over onderwerpen in en buiten de sneakerwereld. De gasten hebben allemaal verschillende passies en beroepen, denk hierbij aan DJ’s, sportatleten, modeontwerpers en nog veel meer.

The Pay Check

Pay Kolmüs is van alle markten thuis. Ze is ongeveer al zo’n 20 jaar actief in de muziek- en entertainmentindustrie. Als muziekjournalist en artist manager is ze te vinden in deze industrieën. Gedurende haar carrière heeft ze artiesten geïnterviewd zoals Public Enemy, Nas, Ne-Yo en Ice Cube. Ze heeft ook haar eigen radioprogramma gehad.

Met haar uitgebreide kennis van het muziekveld heeft ze verschillende posities verworven. Momenteel is ze lid van de raad van commissarissen van De Melkweg, een groot hiphoppodium in Amsterdam. Daarnaast is Pay, Head of Curriculum Music Business bij The Mix Academy. Hier gaat zij vanaf september 2022 ook les geven en studenten begeleiden. Ten slotte heeft ze een passie voor sneakers, met name de Nike Air Max 1.

DJ Sueside

DJ Sueside is de derde gast van The Pay Check. DJ Sueside is een Hiphop en R&B dj, hij heeft de meest internationale shows in de geschiedenis op zijn naam staan. Zo heeft hij in meer dan 40 landen en in honderden clubs gestaan. Hij heeft op grote feesten gestaan in Europa, Australië, Azië en Amerika. Hier blijft het niet bij, want hij is nog lang niet klaar met optreden.

Zijn liefde voor hip-hop begon al op zesjarige leeftijd toen hij in 1982 begon met breakdancen. Een jaar later kocht hij zijn eerste LP en daarmee begon zijn verzameling. Op zijn tiende liet zijn oudere broer hem kennismaken met DJ-en, waardoor Sueside zijn passie had gevonden.

In 2001 tekende DJ Sueside bij RZA. RZA is een muziekproducent, rapper en lid van de Wu-Tang Clan. Hij contracteerde DJ Sueside nadat hij hem had gezien op een showcase van Cilvaringz. Sindsdien is DJ Sueside de officiële performance-DJ voor Wu-Tang-leden The RZA, Raekwon & Masta Killa.

Derde aflevering

In de show wordt er in een laid-back sfeer gepraat, gelachen en gediscussieerd. Daarnaast komen er in de show verschillende onderwerpen voorbij, die bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan sneakers en muziek.

Op dinsdag 31 mei 2022 zal om 20.00 uur de derde aflevering online gaan. Deze zal te bekijken zijn op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Ook oudere afleveringen kun je vinden op deze pagina. Houd vooral onze Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven over de komende episodes van The Pay Check.