Skip to content
Upcoming

De’Aaron Fox brengt een ‘mix-matched’ Air Max 1 uit

1 mei 2019 20:23
De’Aaron Fox brengt een ‘mix-matched’ Air Max 1 uit

Collabs worden vaak gebruikt om de meest uitgewerkte paartjes te creëren. De Nike Air Max 1 ‘Swipa’ is dan ook geen uitzondering.

De’Aaron Fox is een Amerikaanse basketballer die geboren is in New Orleans. De 21 jarige atleet is op dit moment al bezig met zijn 2e seizoen in de NBA. Zijn kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven, zo heeft hij de kans gekregen om een Air Max 1 te ontwerpen.

Het meest opvallende aan dit paar is het verschil tussen links en rechts, het zijn namelijk twee verschillende colorways. Wel zijn de materialen op beide sneakers gelijk. Het linker paar valt voornamelijk op door zijn rode mudguard die een soort ‘Safari’ print heeft gekregen. Op dit paartje is de toebox licht blauw en de basis komt in een zwarte kleur. De rechter sneaker heeft een blauwe mudguard en een oranje toebox. Op de hiel staat “Swipa”, de bijnaam van De’Aaron. Op materialen is ook zeker niet bezuinigd: de basis is van ruw suède, de mudguard heeft een print en we zien ook andere geweven stoffen op de under- en overlays.

De sneaker zal naar verluidt op vrijdag 31 mei 2019 uitkomen, echter is er nog niks bevestigd en zijn enkel deze afbeeldingen bekend. Check hieronder alle foto’s die nu zijn opgedoken!

De'Aaron Fox X Nike Air Max 1 'Swipa'

CJ9746-001 · Prijs vanaf €212,-

Naar alle aanbieders