Skip to content
Upcoming

De Zebra Stripes zijn terug op de Asics Gel Saga!

4 maart 2019 14:00
De Zebra Stripes zijn terug op de Asics Gel Saga!

De Asics Gel Saga was een van de eerste Asics modellen. Asics is een tijdje uit de picture geweest maar met deze Zebra Pack laat het Japanse sportmerk wel weer even zien wat ze in huis hebben. Eén van de eerste Asics colorways had de befaamde Zebra stripes. Asics maakt een eerbetoon aan dit fenomeen met de Asics Gel Saga ‘Zebra Pack’.

Door de jaren heen is Asics langzaam uitgegroeid tot een grote speler binnen de sneaker industrie. Met de bekende Gel Lyte serie, zoals de GLIII en de GLV, heeft Asics een grote fanbase weten op te bouwen.

Een ander bekend en befaamd model is de Gel saga. Het model wordt niet zo vaak uitgebracht als de GLV of GLIII maar blijft een van de favorieten. Merken zoals Patta of Footpatrol hebben het model ook al verschillende keren in een uniek jasje gestoken.

Een van de eerste Asics colorways had een bekende zebra print over de bekende Asics stripes. Door de jaren heen is dit effect erg geliefd geworden onder de Asics liefhebbers maar een re-release is er nooit geweest, tot nu.

Het pack is afgelopen weekend, op 2 maart uitgekomen bij verschillende Asics retailers in twee colorways. De eerste colorway bestaat uit een subtiele clean witte colorway met oranje en blauwe details. De tweede colorway is wat donkerder, zwart speelt hier de hoofdrol. Echter heeft deze wel wat meer contrast door de witte panelen en de OG Black/white stripes. Ook deze colorway heeft de oranje en blauwe details.

Beide sneakers zijn al uitgekomen en verkrijgbaar via de linkjes hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Asics Gel Saga ‘Zebra Pack’ Black

Prijs: €129,-
Colorway: White / Black
Stylecode: 1191A153-101
>>Shop ze hier

Zebra
Zebra

Asics Gel Saga ‘Zebra Pack’ White

Prijs: €129,-
Colorway: White / Flash Coral
Stylecode: 1191A209-100
>>Shop ze hier

Zebra
Zebra