Skip to content
Newsfeed

De Travis Scott x Nike Shark-A-Don verschijnt in een ‘Sail’ colorway

15 mei 2024 07:31
De Travis Scott x Nike Shark-A-Don verschijnt in een ‘Sail’ colorway

Kort na de release van de Air Jordan Jumpman Jack, Travis’ eerste Nike signature sneaker, zien we het volgende hybride silhouet van het duo: de Shark-A-Don. Eerder verschenen de eerste beelden van de ‘Beechtree’ en ‘Baroque Brown’ colorways. Nu voegt de ‘Sail’ colorway zich toe aan het rijtje.

Travis Scott is misschien wel de grootste speler in de huidige sneakerwereld. De rapper, die volgende maand zijn Europa tour start, ontwierp zijn eerste sneaker in samenwerking met Nike in 2017. In de afgelopen jaren is zijn signatuur stijl, gekenmerkt door aardetinten en een reversed Swoosh, al op veel silhouetten verschenen. Lees hier alles over de samenwerking tussen Nike en Travis Scott.

Het volgende project van de twee is de release van de Shark-A-Don. Eerder in 2024 gingen de eerste beelden van het silhouet al rond. Nu zien we de eerste beelden van een ‘Sail’ colorway. De sneaker heeft een lichte colorway wat zorgt voor een strakke esthetiek. Het bovenwerk is gemaakt van leer, mesh en suède.

Evenals bij de Air Jordan Jumpman Jack heeft de Shark-A-Don een strap over de neus. Het Cactus Jack logo verschijnt op de zijkant van de sneaker. Op de hiel is het welbekende gezicht geplaatst. De golvende middenzool geeft de Nike Shark-A-Don een moderne en sportieve uitstraling.

Het is nog niet bekend wanneer de Travis Scott x Nike Shark-A-Don ‘Sail’ zal releasen. Wel kunnen we het model in 2024 verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van het paar. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Travis Scott x Nike Shark-A-Don