Skip to content
Newsfeed

De Travis Scott x Nike Air Max 1 komt waarschijnlijk deze maand nog uit

13 mei 2022 12:00
De Travis Scott x Nike Air Max 1 komt waarschijnlijk deze maand nog uit

Tijdens SNKRS Day in 2021 werd de Travis Scott x Nike Air Max 1 voor het eerst gespot. De schoen werd op deze dag in de ‘Baroque Brown’ en de ‘Saturn Gold’ colorways bevestigd. Deze paartjes zouden in 2021 uitkomen, maar werden door Nike uitgesteld na de incidenten op Travis Scott’s Astroworld festival.

Op beide colorways keert de omgedraaide Swoosh terug. Op de ‘Baroque Brown’ colorway is het bovenwerk gemaakt van leer en nylon. Het nylon heeft een geribbeld effect en zit op de toebox, het zijpaneel en rondom de hiel. Dit materiaal is in een lichtgele kleur, die ook terug te zien is op de Swoosh en op de middenzool. De mudguard en de heeltab zijn gemaakt van leer in een donkerbruine kleur.

De zijkant van de sneaker laat goed zien dat Scott het model een flinke makeover heeft gegeven. De mudguard stopt op de middenvoet en een overlay in een organische vorm wordt aan de zijkant geplaatst. Deze is in het lichtbruin, net als de overige overlay. In de middenzool is de Air Unit niet meer zichtbaar, wat een gewaagde zet is.

De ‘Saturn Gold’ colorway heeft dezelfde constructie als de ‘Baroque Brown’. Het grootste verschil is dat er op dit paar voornamelijk één kleur wordt gebruikt. De overlays en de mudguard hebben net als de basis van dit paartje een gele kleur. De veters en de extra accenten rondom de kraag geven dit paartje wat meer kleur.

De Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ en ‘Saturn Gold’ komen waarschijnlijk uit op vrijdag 27 mei 2022. Houd onze releasekalender goed in de gaten voor de laatste wijzigingen.

Travis Scott x Nike Air Max 1
Travis Scott x Nike Air Max 1