Skip to content
Newsfeed

De SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ zal snel uitkomen

8 maart 2022 19:30
De SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ zal snel uitkomen

SNS en adidas originals komen samen voor een SNS GT. De sneaker is een eerbetoon aan New York City, specifiek het Meatpacking District. Daarom heet deze colorway de ‘NYC’. Het paartje heeft een bruine kleur wat verwijst naar de gebouwen met bruine bakstenen in het District. Morgen, 9 maart 2022, zal om 10.00 uur ’s ochtends de sneaker releasen via de website van SNS.

Het Meatpacking District ligt ten noorden van Greenwich Village in New York City. De wijk staat bekend om vleesverwerkende bedrijven, de gebouwen van deze bedrijven hebben allemaal bruine bakstenen. De SNS GT is geïnspireerd op deze gebouwen en komt daarom in dezelfde kleur als de bakstenen.

De sneaker is gemaakt van suède, de Three Stripes overlays en de branding op de heel zijn van zwart leer. Een perfecte combinatie qua materialen.

De SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ zal morgen, 9 maart 2022, om 10.00 uur, uitkomen op de website van SNS. Het paartje zal €119,- kosten.

Wil je meer informatie over het verhaal achter deze schoen? Kijk dan de video hieronder! Hou vooral ook onze release kalender in de gaten voor nieuwe releases.

SNS x adidas SNS GT ‘NYC’
SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ zijkant
SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ achterkant
SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ bovenkant
SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ onderkant
SNS x adidas SNS GT ‘NYC’ inlegzolen
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date