Skip to content
Newsfeed

De size? x Nike Air Max 1 dropt in september 2023

11 september 2023 14:19
De size? x Nike Air Max 1 dropt in september 2023

Het Nike Air Max 1 silhouet is erg in trek dit jaar. Recent werden colorways als de ‘Deep Royal Blue’ en ‘Clear Jade’ gereleased, en nu komt sneakerboetiek size? met een eigen colorway. De sneaker dropt op 29 september 2023. Bekijk de beelden van de colorway hieronder en mis de release niet.

De Britse sneaker retailer size? komt opnieuw samen met Nike. De twee namen hebben in het verleden al verscheidene keren samengewerkt aan silhouetten als de Air Max 95, Air Huarache en de Dunk Low. Eerder verschenen de eerste beelden van de verwachte Air Max 1. Nu zien we de officiële beelden van de collab en weten we de officiële releasedatum.

De size? x Nike Air Max 1 is met oog op duurzaamheid ontworpen. Het paar combineert verschillende aardetinten. De mudguard is van stevig canvas. De neus en kraag zijn van grof suède en hebben een dieprode kleur. Het paar komt met een geweven, juten tong die goed matcht met de leren overlays.

De Swoosh komt in een burgundy kleur. Op de tong en hiel verschijnen de originele Nike brandings. De size? x Nike Air Max 1 dropt op 29 september 2023 exclusief bij size?. Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en mis de release niet! Houd de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1