Skip to content
Newsfeed

De Salehe Bembury x Crocs Pollex krijgt een ‘Crocodile’ colorway

7 januari 2022 10:23
De Salehe Bembury x Crocs Pollex krijgt een ‘Crocodile’ colorway

Salehe Bembury en Crocs hebben aan het einde van 2021 het Pollex model voor het eerst uitgebracht. De paartjes waren binnen no-time uitverkocht. 2022 beginnen we met een nieuwe colorway van dit unieke silhouet. Bembury heeft de eerste preview zelf op zijn Instagram geplaatst.

De Crocs Pollex heeft een organische vorm. Op het bovenwerk zitten geen gaten waar je charms aan kan toevoegen. Het bovenwerk is een stuk dichter, maar blijft wel openingen hebben.

De Pollex is al uitgekomen in het wit, beige en donkergroen. Dit jaar komt er nog een groene colorway bij. De groene kleur lijkt heel erg op het groen van rapper Aminé’s exclusieve paartje. Aminé’s colorway heet ‘Slime’. De ‘Crocodile’ is een tint donkerder en echt groen.

Op de achterkant van het model zit een band, net als bij het klassieke Crocs model. De band heeft dezelfde kleur als het foam van het silhouet en is er ook makkelijk van af te halen.

De Salehe Bembury x Crocs Pollex ‘Crocodile’ wordt in de loop van 2022 verwacht bij verschillende retailers voor €85,00.

Salehe Bembury x Crocs Pollex 'Crocodile'
Salehe Bembury x Crocs Pollex 'Crocodile'