Skip to content
Upcoming

De sacai x Nike VaporWaffle verschijnt in een zwart met witte colorway

2 juni 2020 12:05
De sacai x Nike VaporWaffle verschijnt in een zwart met witte colorway

Een paar dagen terug schreven wij dat de sacai x Nike VaporWaffle in een ‘sail’ colorway komt, we hebben goed nieuws want de sneaker is in nog een colorway verschenen. Deze keer lijkt de sneaker te komen in een zwart met witte kleuroptie. Dit is niet de eerste keer dat Nike en sacai samenwerken, zij hebben al meerdere malen succes geleverd op de Waffle modellen. Ook deze keer zal de colorway plaatsvinden op het Nike VaporWaffle model.

sacai x Nike VaporWaffle ‘Black/White’ | Closer Look

Deze nieuwe sacai x Nike VaporWaffle heeft een redelijk basic colorway gekregen. De sneaker beschikt namelijk over een kleurenpallet van wit en zwart. Het bovenwerk heeft een combinatie van mesh en suède. De sneaker combineert elementen van de zowel Nike Pegasus als de Nike VaporFly. Daarbij beschikt de sneaker over dubbele details zoals de Swooshes, veters, tongen, en dikkere tussenzool. Dit paar heeft een zwart bovenwerk met witte details. Zo is de kleur wit gecombineerd met pure platinum te zien in de Swoosh en in het branding logo op de tong. Ook het heel-logo heeft een witte kleur gekregen. Het ontwerp wordt compleet gemaakt met een gelaagde midsole en een rubberen wafel outsole gecombineerd in wit en pure platinum. Kortom, een heerlijk paartje voor de zomer om je outfit compleet te maken!

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet bekend. Deze sacai x Nike VaporWaffle wordt in de loop van de zomer van 2020 verwacht. We verwachten binnenkort meer te weten over deze release. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en check de afbeeldingen hieronder. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

sacai x Nike VaporWaffle 'Black/White'
sacai x Nike VaporWaffle 'Black/White'
Images by earlygvng