Skip to content
Upcoming

De Puma RS-X3 heeft drie keer meer stijl

20 april 2020 14:56
De Puma RS-X3 heeft drie keer meer stijl

Puma heeft de RS-X gepakt en helemaal van de start weer opnieuw opgebouwd. De stijl is hierdoor verdriedubbeld en heeft daarom de naam Puma RS-X3 gekregen.

De sneaker heeft door de driedubbele lagen drie keer zoveel stijl en drie keer zoveel attitude gekregen. De verschillende lagen zijn opgebouwd uit betere materialen waardoor jij langer de blits kan zijn met dit model. De verschillende kleuren die op dit model komen zijn geïnspireerd op het speelgoed waar wij vroeger allemaal mee hebben gespeeld. Dit maakt de sneaker extravagant, extreem en spannend.

Puma RS-X3

De drie verschillende colorways zijn White-Fluo Pink, Gulf Stream-Sunny Lime en Limoges-High Risk Red. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh met overlays van Suede en lakleer. Hierdoor krijgt de sneaker een outgoing en speelse look. De tong en stof rondom de enkel zijn gemaakt van Neopreen stof. De Puma branding is te vinden op de tong en de hak van de sneaker. De upper van de sneaker zit op een chunky midsole, waardoor de sneaker de echte ‘Dad Shoe’ look krijgt.

Wil jij deze lente iedereens aandacht trekken met deze kleurrijke chunky dad shoe, dat kan! Want de Puma RS-X3 is NU al verkrijgbaar bij Puma. Dus wacht niet te lang voordat alle paartje weg zijn!


Puma RS-X Plastic 'Fluo Pink'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Puma Rs-X3
Puma Rs-X3
Puma Rs-X3

Puma Rs-X Plastic 'Gulf Stream'

371569-05 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders
Puma Rs-X3
Puma Rs-X3
Puma Rs-X3

Puma Rs X Plastic 'Limoges'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Puma Rs-X3
Puma Rs-X3
Images by Puma

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date