Skip to content
Staff Picks

De perfecte slides voor de zomer van 2023

30 april 2023 20:30
De perfecte slides voor de zomer van 2023

De zomer van 2023 is in aantocht. Aangezien de zomers steeds warmer lijken te worden, is het geen gek idee om in je summer rotation ook enkele slides toe te voegen. We horen je al denken; “Welke slides zijn tegenwoordig populair?”. In dit artikel showen wij de perfecte slides voor de zomer van 2023.

adidas Adilette 22 Slider

adidas slides zijn al enige tijd erg populair in het genre zomer footwear. De adidas Adilette 22 slider heeft een futuristische uitstraling en is een ware eye-catcher in je outfit. Het ontwerp van de slide is geïnspireerd op landschappen van andere planeten in ons universum.

Naast het futuristische uiterlijk is de Adilette 22 ook nog eens innoverend. Het model bestaat namelijk onder andere uit suikerriet en hernieuwbare materialen. Met de Adilette 22 ben je fashionable en milieubewust tegelijk.

adidas

Adidas Adilette 22 Slider

HP6516 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Slide ‘Sport Red’

In het teken van Air Max Day 2023 gaf Nike in maart het geliefde Air Max 1 model een zomerse makeover. De zool van de slipper weerspiegelt de zool van de AM1 en bevat natuurlijk Nike Air Technologie. Als je een echte Air Max 1 fanaat bent, is deze slide een must-have voor jou.

Naast de ‘Sport Red’ colorway verwachten we in de aankomende maanden van 2023 ook een ‘Black’ en ‘Obsidian’ kleurenstelling van dit unieke model.

Nike

Nike Air Max 1 Slide 'Sport Red'

DH0295-103 · Prijs vanaf €44,-

Naar alle aanbieders

Billie Eilish x Air Jordan Hex Mule SP ‘Black’

Singer-songwriter en internationale superster Billie Eilish maakt sinds 2021 haar intrede in de sneaker scene. Samen met Nike hebben de twee al meerdere succesvolle collabs uitgevoerd. Dit Hex Mule model is ook van suikerriet gemaakt, wat betekent dat de slide een milieuvriendelijke keuze is.

Ben je benieuwd naar het verhaal van de popster en hoe zij in de sneaker wereld is beland? Klik hier: The Untold Story – Billie Eilish.

Nike

Billie Eilish x Air Jordan Hex Mule SP 'Black'

DQ8337-001 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders

Birkenstock Boston

De Birkenstock Boston is een menig begrip geworden in de huidige fashion scene. Beroemdheden zoals Ye, voormalig bekend als Kanye West, en Kendall Jenner worden onder andere gezien in de comfortabele slip-on. De slipper staat bekend om zijn comfort, dit komt door de geïntegreerde schuimlaag in de zool.

Ben jij nog op zoek naar het perfecte zomer model? Dan is de Birkenstock Boston een erg goede optie.

Asphaltgold

Birkenstock Boston Mocha Narrow Veloursleder Suede

660463 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide ‘Pure’

Iedereen is natuurlijk wel bekend met de adidas Yeezy Slide. Misschien zijn de meningen over de Amerikaanse rapper uiteenlopend, Ye weet ieder geval wel hoe hij een comfortabel en voor al fashionable slide moet maken.

Het minimalistische ontwerp heeft al vele harten veroverd. Helaas is de samenwerking tussen adidas en Ye stopgezet. Ondanks dat er geen nieuwe colorways zullen uitkomen, kun je eerdere kleurenstellingen zoals de ‘Pure’ nog wel coppen via verschillende marktplaatsen.

adidas Yeezy Slide 'Pure'

GW1934 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Jordan Sophia Slide

De Nike Air Jordan Sophia Slide maakt gebruik van Nike Air technologie. Dit zorgt voor impact demping bij elke stap. De outsole van de slide lijkt bijna op die van je favoriete Jordan sneaker. De beige kleur en de brede banden die over de wreef lopen, geven de slipper een luxueuze uitstraling.

Nike Wmns Air Jordan Sophia Slide

DO8863-701 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders

Nike Calm Slide

Heb jij nog even geduld voordat je een summer footwear aankoop gaat doen? Dan is het misschien wel de moeite waard om te wachten op de Nike Calm Slide. De slide heeft net zoals meerdere modellen op de huidige markt een one-piece silhouet aangenomen. Dit betekent dat de slide uit een geheel is gemaakt en dus geen gebruik maakt van meerdere onderdelen.

De Nike Calm-lijn kunnen we waarschijnlijk in de aankomende maanden van 2023 verwachten.

Nike Calm Slide WMNS 'Jade Ice'

DX4816-300 · Prijs vanaf €30,-

Naar alle aanbieders

Nike Calm Slide 'Sesame'

FD4116-200 · Prijs vanaf €35,-

Naar alle aanbieders

Crocs Echo Slide ‘Khaki’

Na de samenwerking tussen Crocs en Salehe Bembury komt Crocs langzaam van zijn oude status af. In dit speciale Echo Slide model zie je onderdelen van het classic Crocs model terug.

Sinds begin april 2023 is Salehe Bembury creative director bij Crocs lees hier er meer over: Salehe Bembury aangewezen tot creatief directeur bij Crocs.

Crocs Echo Slide "Khaki"

208170-2G9 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

New Balance Fresh Foam MRSHN

De New Balance Fresh Foam MRSHN bestaat uit synthetische materialen van lichtgewicht. De slide is gemaakt om een energieke loopervaring te bewerkstelligen. Druk op de onderstaande knop om de slides op de website van New Balance te bekijken.

Asphaltgold
New Balance

Dit zijn onze top zomer slides voor de summer van 2023. Wat vind jij van slides en ga je deze zomer een paartje coppen? Laat het ons weten via onze Sneakerjagers Instagram.

Voor meer artikelen zoals deze ga naar onze news pagina!