Skip to content
Newsfeed

De Paul Rodriguez x Nike SB P-Rod 1 keert terug in 2025

14 mei 2024 08:50
De Paul Rodriguez x Nike SB P-Rod 1 keert terug in 2025

Nike en Paul Martin Rodriquez, beter bekend als P-Rod, komen in 2025 opnieuw samen. In het verleden heeft de Amerikaanse skateboarder al meerdere sneakers gereleased met Nike. Een daar van, de signature Nike SB P-Rod 1, keert in 2025 terug. De sneaker arriveert in zijn OG colorway.

Rodriguez is een skateboardlegende uit Los Angeles, Amerika. P-Rod, afkorting van Paul Rodriquez, maakte in zijn vroege tienerjaren al meteen indruk en heeft in korte tijd een veel betekend voor de skatewereld. Als eerste skateboarder die zich aansloot bij Nike baande hij de weg voor velen die na hem kwamen.

In 2005 kwam het duo met hun eerste sneaker en in snel tempo volgden er meer releases. Tot het jaar 2017 heeft P-Rod 10 verschillende signature schoenmodellen uitgebracht. In 2015 werd P-Rods’ belang voor de groei van Nike SB bekroond met een eerste retro release van de SB P-Rod 1.

In 2025 krijgt dezelfde sneaker een volgende retro release, dit keer om het 20-jarige bestaan van het silhouet te vieren. De sneaker verschijnt in zijn OG colorway. Het bovenwerk is van hoogwaardig wit leer. Het quilted leer op de hiel geeft de sneaker een chique uitstraling. Zwarte details steken mooi af bij de upper.

De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Bekijk hieronder de beelden van de release uit 2015 en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Paul Rodriguez x Nike SB P-Rod 1