Skip to content
Upcoming

De OBEY x Warrior Shanghai Collectie

7 juni 2019 13:59
De OBEY x Warrior Shanghai Collectie

OBEY en Warrior Shanghai hebben vandaag samen een gehele collectie uitgebracht. De collectie bevat kleding, accessoires en sneakers.

Warrior Shanghai is een atletisch schoenenmerk opgezet in 1930. De goede kwaliteit en lang meegaande schoenen werden gedragen door sporters, zakenmannen, rijke en arme mensen. Het WB-1 model is een van de populairste modellen en werd veel gedragen door bijvoorbeeld basketballers.

OBEY x Warrior Shanghai brengen twee paar modellen uit, de WB-OB-050 en de WB-OB-1. De WB-OB-1 komt in de kleuren rood en blauw. De WB-OB-1 heeft een canvas upper met luipaard print over het gehele bovenwerk heen. Op de zijkant van de sneaker is de iconische streep te vinden van Warrior Shanghai. Het logo van OBEY is te vinden op de tong en het logo van Shanghai op de hiel.

De WB-OB-050 is weer net een ander model, de sneaker is hoger en heeft een ander soort zool. Wel bevat hij ook een canvas upper met luipaard print en het logo van OBEY op de tong. Wat ontbreekt bij dit silhouet is dat er geen streep te vinden is op de upper.

De gehele OBEY x Warrior Shanghai collectie is NU verkrijgbaar via 24/7 Premium. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Obey X Warrior High 'Ember Leopard'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Obey X Warrior High 'Leopard'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: OBEY

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date