Skip to content
Upcoming

De Nike SNKRS App bestaat 8 augustus 3 jaar

30 juli 2020 16:23
De Nike SNKRS App bestaat 8 augustus 3 jaar

8 augustus 2017 introduceerde Nike de SNEAKRS app, dé plek om exclusieve Nike’s te scoren. Na 1 jaar vierde Nike de verjaardag met enorm dikke restocks! Het jaar erna viel de verjaardag wat tegen volgens sommigen, maar wat brengt de Nike SNKRS app dit jaar?!

De afgelopen jaren is er veel veranderd qua sneaker releases, releases vinden namelijk steeds vaker online plaats. Helaas komen enorme camp-outs steeds minder voor, maar Nike bied met de SNKRS app een goed alternatief. In de app, die eerst de naam SNEAKRS had, vinden wekelijk de beste releases plaats. Sneakers droppen via verschillende manier zoals kleine raffles, first come first serve maar ook met exclusive access. Het grote voordeel van de app is dat je lekker mee kan doen vanuit huis!

SNKRS app 3 jarige bestaan

Als we terug kijken naar de 1e verjaardag van de app zagen we echt hele toffe restocks van top releases. Nike dropte bijvoorbeeld de Nike Air Max 1/97 Wotherspoon en de Air Max 1 en 95 ‘Animal 2.0’. De tweede verjaardag verjaardag viel voor Nederlanders erg tegen, er waren namerlijk ‘sneaker hunts’ in Londen, Parijs en berlijn. Buiten dit waren er een aantal tags verstopt die ‘Early Access’ gaven op hype paartjes.

2020 Restocks en releases

Genoeg over vorige jaren, wat kunnen we in 2020 verwachten? Op dit moment is nog niks bevestigd door Nike maar toch hebben we al een aantal hele mooie hints mogen ontvangen die niet verkeerd zijn! Met de drop van de Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ en de ‘Magma Orange’ kunnen we stellen dat de AM1 terug is. Mogelijk droppen er op de 8e ook twee nieuwe colorways. Verder verwachten we niet één moment met hyped releases maar een hele dag voor drops van een aantal hele begeerde sneakers. Houdt dus minimaal je telefoon en de app in de gaten vanaf 9 uur s’ochtend tot 5 uur in de middag Deze releases zullen gaan via Exclusive Access, Shock drops en via een Sneaker Pass. Op dit moment is het nog niet duidelijk in welke landen Nike de Sneaker Pass zal inzetten.

Kort samengevat mag je dus op 8 augustus nieuwe Air Max 1 colorways verwachten, veel restock van de meest gehypte paartjes verspreid over de hele dag en mogelijk sneaker passes. Meer info zal snel volgen, houd Sneakerjagers en de Nike SNKRS app in de gaten!


Nike Air Max 1 SD 'Brown'

DA4302-700 · Prijs vanaf €212,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 SD 'Brown'

Nike Air Max 1 SD WMNS 'Pearl' - SNKRS Day 2020

DA4300-100 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 SD 'Pearl'

Nike SNKRS app