Skip to content
Upcoming

De Nike Shox TL dropt in een Racer Blue colorway

8 juni 2020 19:41
De Nike Shox TL dropt in een Racer Blue colorway

De Nike Shox TL is een heerlijke sneaker die al meerdere malen is verschenen dit jaar. Vorig jaar had de sneaker nog een samenwerking met Skepta die ontzettend goed in de smaak viel. Nu is het tijd voor een nieuwe colorway op de Nike Shox TL. De sneaker krijgt een Racer Blue colorway. Het kan zijn dat deze je bekend voorkomt, hij is namelijk geïnspireerd op de Air Max Plus ‘Racer Blue’ die in 2018 uitkwam.

De Nike Shox maakte zijn debuut in 2003. De sneaker was vanaf dat moment revolutionair door de Shox technologie. De Shox TL is de opvolger en de verbetering op de Shox technologie. Door de jaren heen is de sneaker al in meerdere colorways uitgebracht en valt goed in de smaak door zijn retro-uiterlijk.

Nike Shox TL ‘Racer Blue’ | AV3595-009

Deze Nike Shox TL ‘Racer Blue’ heeft zoals de naam het al zegt, een blauwe colorway gekregen. De basis is gekleed in textiel en er loopt op het bovenwerk een patroon van donkerblauw naar steeds lichter blauw. De schoen wordt geaccentueerd met een zwarte kleur. Als we verder kijken naar de zool zien we een blauwe kleur die wordt afgemaakt met een zwarte rubberen buitenzool. Wit mesh loopt van de neus boven naar de tong. Om het design helemaal compleet te maken heeft de Swoosh de kleur ‘Vapor Green’ gekregen.

Hoewel de sneaker nog geen releasedatum heeft gekregen, verwachten wij hier binnenkort meer over te weten. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €170,00 euro en deze zal verkrijgbaar zijn op Nike.com. Geniet hieronder van de afbeeldingen van de colorway en voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Nike Shox TL 'Racer Blue'

AV3595-009 · Prijs vanaf €381,-

Naar alle aanbieders
Nike Shox TL 'Racer Blue'
Nike Shox TL 'Racer Blue'
Nike Shox TL 'Racer Blue'
Images by Nike