Skip to content
Upcoming

De Nike M2K Tekno ‘Animal’ wordt wild!

8 april 2019 17:03
De Nike M2K Tekno ‘Animal’ wordt wild!

De Nike M2K Tekno ‘Animal’ is een zeer opvallende sneaker. Er zijn dan ook heel veel verschillende details te vinden op het model. Met deze sneakers aan je voeten weet jij alle aandacht te trekken van jouw voorbijgangers!

De details

De naam zegt het eigenlijk al, ‘Animal’. Er zijn namelijk in totaal 4 verschillende dieren prints te vinden op deze M2K Tekno. Denk hierbij aan de prints van een luipaard, zebra, tijger en zelfs van een giraffe. Heel verschillende dieren en dus ook heel verschillende prints. Naast de aanwezigheid van deze animal prints, zijn er nog andere opvallende details die zeker de aandacht zullen trekken.

De verschillende dieren prints zijn toch wel de meest opvallende details op deze sneaker, maar de toevoeging van de kleur ‘Volt’ is een goede tweede. Deze fel groene kleur is te vinden op verschillende elementen van de sneaker. Zo zijn de mini Swooshes geheel voorzien van deze kleur en is de grotere Swoosh omlijnt met ‘Volt’. Verder is deze kleur ook terug te zien op de hiel, bij de veters en op de insole.

Het laatste element wat erg bijzonder is aan deze sneaker, is het doorzichtige materiaal van de upper. Hierdoor kan je de sneaker nog net even je eigen twist geven qua kleur, namelijk door het gebruik van verschillende kleuren sokken. De upper is enorm druk, maar toch passen alle verschillende elementen perfect bij elkaar waardoor het toch ook weer een soort rust uitstraalt. Om de sneaker niet nog drukker te maken is er gekozen om de mid- en outsole zo neutraal mogelijk te houden. De M2K Tekno Dad Shoe midsole is geheel in het wit met daaronder een zwart gekleurde outsole.

Jammer genoeg is er nog geen officiële releasedatum bekend van deze originele sneaker. Ondanks dat, hebben wij nu toch al een paartje weten te bemachtigen! Zoiets kan je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wij hebben dan ook alles uit de kast getrokken om de Nike M2K Tekno ‘Animal’ zo mooi mogelijk op beeld te krijgen. Benieuwd? Scroll dan snel verder voor onder andere onze on-feet foto’s. Ben jij van plan deze sneakers te bemachtigen wanneer ze uitkomen? Houd dan vooral onze releasekalender in de gaten.


Nike M2K Tekno 'Animal'

CI9631-037 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Images: Sneakerjagers | Photographer: Nikki van Toorn