Skip to content
Upcoming

De Nike Cortez komt in een vrolijk ‘Floral’ pack

4 april 2019 16:25
De Nike Cortez komt in een vrolijk ‘Floral’ pack

Bloeiende bloemen, een typisch kenmerk van het begin van de lente. Nike maakt hiervan gebruik door de Nike Cortez een mooie bloemen print te geven. Hier is het ‘Floral’ pack uit voortgekomen met maar liefst 3 colorways.

De Nike Cortez werd voor het eerst uitgebracht in het jaar 1972. Dit model is de eerste hardloopschoen van Nike, ontworpen door Bill Bowerman. De sneaker heeft een licht en weerbestendig design. Samen met geweldige demping werd dit één van de populairste trainingsschoenen.

De details

Het ‘Floral’ pack op de Nike Cortez bestaat uit 3 colorways, namelijk Black/White,
University Gold/Black-Bright Crimson en White/White-Hyper Pink-Green Abyss. Naast de bloemen vind je, verspreid over de upper, een aantal subtiel verwerkte mini Swooshes. De bloemen upper is geplaatst op een EVA foam midsole en een rubberen outsole. Dit zorgt voor goede stabiliteit. Een leuk detail op deze sneakers is het metalen bloemetje onderaan bij de veters. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij het pack.

Er is helaas nog geen releasedatum bekent. De Nike Cortez sneakers uit dit ‘Floral’ pack gaan €90,- kosten. voor meer informatie blijf je de releasekalender in de gaten houden!


Nike WMNS Cortez Floral 'Black'

AV1338-001 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Cortez Floral 'White'

AV1338-100 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Cortez Floral 'Yellow'

AV1338-700 · Prijs vanaf €246,-

Naar alle aanbieders