Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Up NRG komt in een oranje en zwarte colorway

6 augustus 2020 09:15
De Nike Air Max Up NRG komt in een oranje en zwarte colorway

Nike is dit jaar lekker bezig en heeft al heel wat heerlijke modellen in de leukste colorways gereleased. De Nike Air Max Up NRG kan niet achter blijven en zal in twee nieuwe colorways verschijnen, dit zijn de ‘Hyper Crimson’ en de ‘Black’ colorway.

Nike Air Max Up NRG ‘Hyper Crimson’ | CK4124-800

De Nike Air Max Up beschikt over cushion in de voorvoet terwijl er in de had Air Max technologie wordt gebruikt, dit zorgt voor een ultiem comfort. En daarbuiten is het ook nog eens een super gave sneaker. Tot in elk detail is de sneaker oranje gekleurd, dit is dus een paartje die jouw sneaker collectie een vrolijke upgrade geeft.

Nike Air Max Up NRG ‘Black’ | CK4124-001

Natuurlijk beschikt ook deze colorway over de cushion en de air technologie. Daarnaast heeft de sneaker een futuristische look door de kleuren die op de heel gebruikt worden. Verder is de sneaker super strak doordat alles zwart is, deze colorway kan jouw outfit helemaal compleet maken!

Zowel de ‘Black’ als de ‘Hyper Crimson’ colorway zullen verschijnen op 7 augustus. Je kunt jouw favoriete colorway bemachtigen via Nike en geselecteerde Nike retailers. Welke dat zijn kan je bekijken op de onderstaande link. Er zal een prijskaartje van €149,- aanhangen. Tot dat deze paartjes gereleased worden kan je ze hieronder bekijken! Als jij altijd op de hoogte wil blijven van de laatste updates, neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media.


Nike Air Max Up NRG 'Hyper Crimson'

CK4124-800 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Up NRG 'Black'

CK4124-001 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike