Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max plus krijgt een deconstructed look

6 augustus 2019 14:51
De Nike Air Max plus krijgt een deconstructed look

2019 is het jaar van de deconstructed sneakers. Eerst al de Nike Air Force 1 en Nike Vandalised LX en nu wordt de Nike Air Max Plus hieraan toegevoegd. De Nike Air Max Plus Deconstructed krijgt twee colorways, ‘Beige’ en ‘Psychic Blue’.

De Nike Air Max plus werd voor het eerst gereleased in 1998 en was gedesigned door McDowell. Voordat McDowell voor Nike werkte was hij al bezig met het design van de Air Max Plus. De fade die te zien was op het eerste design is geïnspireerd op de zonsondergang in Florida. Naast het futuristische design sprak het ook veel hardlopers aan door de techniek die was verwerkt in de sneaker. In de Air Max Plus zat niet alleen het Air systeem maar ook het Nike Tuned-Air systeem voor extra comfort.

De details

De Air Max Plus deconstructed heeft een totaal andere look dan de originele AM Plus. Het bovenwerk is gemaakt van suède met opgeborduurde suède overlays. De upper van de sneaker zit bovenop de klassieke witte midsole. De sneaker wordt afgemaakt met een bijbehorende outsole die matched met de kleur van het bovenwerk.

De ‘Beige’ en ‘Blauwe’ colorway zijn al verkrijgbaar bij Asphaltgold.de en komen donderdag 8 augustus uit bij meerdere retailers! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Max Plus Decon 'Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Plus
Nike Air Max Plus

Nike Air Max Plus Decon 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Plus
Nike Air Max Plus
Images by: 43einhalb