Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max Plus ‘Brixton’ is bedekt in graffiti

25 juli 2022 22:17
De Nike Air Max Plus ‘Brixton’ is bedekt in graffiti

De Air Max Plus, ook wel bekend als de TN (Tuned Air), doet het al jaren erg goed in Londen. Speciaal voor de Londense fans komt er nu een AM Plus geïnspireerd op Brixton, een wijk in de megastad. Het paar is vanaf 28 juli 2022 verkrijgbaar via de website van Nike en Footlocker.

De Nike Air Max Plus ‘Brixton’ heeft een bovenwerk dat bedekt is in graffiti. Dit is een knipoog naar de muurschilderingen die door heel de wijk te vinden zijn. Verder is het kleurrijke bovenwerk in zwarte overlays. De heel tab, de mudguards rond het middenpaneel en het tong label zijn bekleed in zwart leer met een slangenpatroon. Glimmend patent leather bedekt de mudguards bij de neus.

De verschillende Nike logo’s, zoals de mini-Swooshes en de TN branding, kleuren allemaal oranje. De zool van de Air max plus bestaat uit verschillende delen. Zo bestaat de midsole uit een combinatie van wit en zwart. Een lichtblauw gedeelte van de outsole loopt ook door naar de midsole. De Tuned Air-bubble kleurt van binnen rood. Het paar wordt afgemaakt met een zwart-rode outsole.

De Nike Air Max Plus ‘Brixton’ is vanaf 28 juli 2022 te verkrijgen via de via de website van Nike en Footlocker.

Volg ook @outfitsbysneakerjagers op Instagram. Hier posten wij alles wat je moet weten over de laatste kledingcollecties.

air max plus brixton
air max plus brixton
air max plus brixton
air max plus brixton
air max plus brixton