Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Light OG ‘Blue’ keert terug op 7 februari

6 februari 2019 13:34
De Nike Air Max Light OG ‘Blue’ keert terug op 7 februari

De eerste paar weken van 2019 zijn zeer goede weken geweest voor liefhebbers van ‘oude’ Air Max-silhouetten. Zo konden we al genieten van de Nike Air Max2 Light die terugkeerde in de OG colorways en was er de terugkeer van de Nike Air Max Light OG ‘Red’. Nu komt daar dus de Nike Air Max Light OG ‘Blue’ bij, want vanaf donderdag 7 februari 2019 om 09:00 uur is de Nike Air Max Light OG ‘Blue’ verkrijgbaar via geselecteerde Nike retailers zoals Size?.

De Nike Air Max Light werd voor het eerst uitgebracht in 1989 en vormt een voor de hand liggende brug tussen de Air Max 1 uit 1987 en Air Max 90 uit 1990. Het heeft een identieke middenzool en een vergelijkbare shape van de Air Max 1, terwijl de plastic panelen en eyelets weer zeer herkenbaar zijn van de Air Max 90. Deze uitvoering zal bestaan uit de bekende materialen zoals mesh en de suede overlays en zal verschijnen in de vertrouwde OG (orginele) blue/grey colorway.

Deze drop van de Nike Air Max Light OG ‘Blue’ zal voor de liefhebbers een ware musthave zijn aangezien de laatste release al een tijdje geleden is. Dus op donderdag 7 februari heb je weer een mooie gelegenheid om deze Nike Air Max Light OG ‘Blue’ sneaker aan je collectie toe te voegen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max Light Retro OG 'Obsidian'

AO8285-100 · Prijs vanaf €226,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Light OG 'Blue'
Nike Air Max Light OG 'Blue'
Nike Air Max Light OG 'Blue'
Nike Air Max Light OG 'Blue'
Images by Yamaotoko footgear