Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 komt in een Teal/Royal colorway!

1 maart 2019 09:20
De Nike Air Max 95 komt in een Teal/Royal colorway!

De Air Max 95. Een van de talloze en tijdloze sneakers van het Nike arsenaal. Het model heeft honderden colorways gehad en is inmiddels alweer 24 jaar oud. Dit neemt echter niet weg dat het model nog steeds ontzettend hot en gewild is. Aangezien de lente keihard door de wolken aan het breken is, is het tijd voor een nieuwe colorway! Deze lente en zomer kun je stunten op deze hele frisse Air Max 95 Teal!

Nike is nooit bang om los te gaan op een van zijn favoriete modellen uit de jaren 90. Met deze Teal/Royal colorway laat Nike maar weer eens zien wat er allemaal mogelijk is met de AM95.

Als we verder inzoomen op de sneaker zien we een aantal leuke opvallende details. Zo is het bovenwerk gemaakt van een zacht nubuck materiaal in een gebroken wit/off-white kleur. De bovenste laag, dichtbij de laces is gemaakt van een lichtdoorschijnend mesh materiaal. Door dit effect komen de patches, die eigenlijk doorlopen tot de onderkant van de sneaker, goed tevoorschijn.

De tongue is uitgevoerd in een wat dikkere padding met een geperst/geborduurd ‘Air Max’ logo. Over de laces heen loopt een royal blue detail. Deze kleur zien we ook terugkomen op de mini-Swoosh op de heel en de Air Unit.

Het rustige en frisse bovenwerk rust op een makkelijke witte midsole met hieronder een teal outsole.

Een officiële release is nog niet bevestigd maar we verwachten deze Nike Air Max 1 Teal eerder vroeg dan laat.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Teal
Teal
Teal
Teal
Teal