Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Mars Landing’ Colorway

4 maart 2019 13:52
De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Mars Landing’ Colorway

In 2014 bracht Nike een opvallende Nike Air Max 90 uit. De sneaker was gebaseerd op de maanlanding. Bijna 5 jaar later, in 2019, gaat Nike weer op space tour met een andere opvallende colorway. Dit keer staat de Mars Landing voor de inspiratie van de sneaker.

De naam geeft al heel veel weg. Mars staat bekend om zijn oranje en magma kleuren. Deze kleuren zien we duidelijk terugkomen in het gehele bovenwerk. Dit bovenwerk is echter geheel naadloos en bedekt met Mars graphics. We zien magma-achtige details die langzaam overlopen in zwarte vlammen.

Als we iets verder kijken naar de sneaker zien we echter nog een hoop andere kleine leuke details. Zo is op de tongue een zilveren patch aangebracht, deze kleur staat voor de outfit die astronauten dragen. Ook zien we dat het bovenwerk rust op een zwarte midsole. Over deze midsole zit een speckled detail dat ervoor zorgt dat het net zo oogt als de ruimte.

Als finishing touch zien we dat onderop de sneaker een translucent outsole zit. Ook is er op de tongue een klein lederen detail aangebracht waar de veter mooi doorheen loopt. Het is niet heel goed zichtbaar maar het ziet ernaar uit dat de lining gemaakt is van satijn.

De Nike Air Max 90 ‘Mars Landing’ zijn nog niet bevestigd door Nike maar het gerucht gaat dat hij zal uitkomen op 16 maart bij geselecteerde Nike retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 90 QS 'Mars Landing'

CD0920-600 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
Mars landing